Sunday, June 28, 2015

#hubbybearis30

28 Jun 2015.

Gambar ni his colleague yang tangkap dan edit.
Macam ni rupa suami saya pergi kerja hari-hari.
Saya tak pernah nampak -___-

Genap 30 tahun sudah usia lelaki ini. Dan separuh dari usia beliau diisi dengan kehadiran yours truly. Tak kira dari bentuk apa sekalipun. Saya pernah muncul dalam bentuk stalker, admirer, calon kekasih, teman wanita, teman wanita yang tak putus tapi couple balik (eh?) bakal tunang, tunangan, bakal isteri dan sekarang sebagai isteri yang permanent dan sah. Dari body cutting model sampai body takda cutting dah. Lama I tell you. Tapi saya tak pernah bosan dan jemu lagi dengan lelaki ini. Masih lagi excited setiap kali tiba Khamis malam Jumaat. (hepp, jangan fikir yang bukan-bukan. He's coming home from Ganu la weii) Masih lagi sedih bila Sabtu malam Ahad tiba. Kena berpisah again and again. Saya masih tak biasa dan belum biasa. 

Untuk birthday kali ini. perancangan dalam kepala bukan main bombastic. Siap simpan duit kutu untuk Jun, so that boleh belikan hadiah dan buat surprise sikit-sikit. Last year dah terserik hired bloom.com untuk deliver coklat kat office. Sudah lah mintak caj lebih. Lepastu hantar lambat. Dak Yang dah on the way nak balik KL dah. Sekali coklat tak cukup sebiji. Pffftt. Takkan guna lagi service .com .com ni. Banyak complaint. 

Apa yang teradi dengan perancangan yang banyak dalam kepala tadi? Dia terus kekal dalam kepala. Satu pun tak dapat dilaksanakan atas sebab-sebab yang banyak. So, akhirnya pergi Mitsui Outlet Park, beliau minta kasut jogging. That's all? Penat la orang main kutu banyak-banyak sempena birthday dia. HAHAHA. Ayat tak boleh blah tu, Abang bukan kaki kikis isteri. Tak macam isteri tu. KEHKEHKEH. Isteri sendiri kikis takpa. Jangan isteri orang lain yang kikis. Padah jawab dia.

So, last night MIL nak ajak berbuka di luar, tapi banyak sangat kekangan since ini bulan puasa. Nanti rushing dengan suami nak balik Ganu lagi. Jadi MIL masak saja di rumah. Kami sambut kecil-kecilan. Along dan Dinie hadiahkan sling bag, PIL hadiahkan kasut bersama kad birthday yang tebal. Ehems, yang kelakarnya, isteri pensibuk ni sibuk nak buka kad birthday dan baca ucapan from PIL tanpa tahu what's inside. Suami larang, dia kata jangan buka, abang nak bawa. Sebagai isteri yang stubborn haruslah daku menjawab, eh, orang nak baca je!! Sebab pelik sangat. Takkan lah nak baca kad birthday pun kedekut. Rupanya, ada notes purple dalam tu. Takut isteri songlap lettew. KAKAKA. 

The three of us-soon-to-be-four

The in laws with new addition

Lepas buka puasa, ada lah acara potong kek sikit-sikit. Yang terlebih excited haruslah Rania The Explorer. Nak bukak kotak, nak tiup lilin, nak potong kek. Tak boleh dilarang dah. Birthday Walid pun birthday dia juga. Takda beza.

Nampak tak dia punya aimed kek tu macam apa dah,

So, tiada kata-kata pemanis disini. Semua sudah di tumpahkan dalam whatsapp. Semakin tua semakin malu nak bermadah pujangga di tempat awam. Tapi berkasih sayang di tempat awam takda malu punya. HAHA. I Love you sayang dan I semakin sayang kalau ip5 I direpair atau lebih molek diganti terus. BAHAHA, OK ok. I love u secara serius dan banyak takda tandingan. Sorry sebab baby taknak kongsi birthday dengan u. Kita tunggu esok lusa macam mana. Baby ini hadiah yang takda ternilai. SO mungkin U'll get this kind of present another 5 years perhaps. Jangan minta tiap tahun. Sebab InshaAllah I akan buat-buat tak tahu apa yang u cakapkan. 

2 feedback:

anyss said...

assalamualaikum,
semoga panjang umur murah rejeki dan bahagia berpanjangan.

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/