Wednesday, June 24, 2015

Doa Selamat 7 bulan

Dulu masa Rania sempat buat kenduri 7 bulan. Baca sini. Alhamdulillah, kali ni pun sempat juga. Kebetulan juga in laws nak buat kenduri doa selamat untuk pernikahan abang ipar. So, selitkan sekali segmen Yaty. 

Everything went well. Semacam biasa di dahulukan dengan bacaan Yassin dan doa selamat lepas Maghrib, solat Isya' berjemaah dan acara makan-makan. In laws jemput budak tahfiz Ustaz Dasuki untuk bacaan Yassin. Tahun ni takda kehadiran Aien macam dulu. BAHAHA


Masa ni mood dia boleh tahan lagi. Mahu ambil gambar


Yang ni dia dah mula buat perangai. Nak lari dari ibu bapa tak mahu ambil gambar


Lalu ibu bapa pun feeling-feeling newlyweds.




With my family members yang datang



Kali ini ada khemah sebuah. Semuanya catering yang sediakan. Menu dia apa pun dah lupa. Ada sambal sotong, ayam goreng, kari kambing. Lagi apa tah. Yang seronoknya sebab orang katering tu bungkuskan sekali makanan untuk saudara mara. Takda lah daku terkontang-kanting seorang diri nak uruskan. Al-maklumlah the one and only menantu perempuan. Waktu itu lah. HAHA. Dengan terboyot-boyotnya. Dengan nak kejar orang suruh tunggu nya. Ohh those were the day. 

Semoga semua doa-doanya sampai. Harap dapat bersalin dengan penuh ketenangan kali ini. Sempat rasa contraction, sempat rasa ada discharge or my water broke ke. Harap dapat rasa semua itu or else kena pregnant lagi untuk merasainya. HAHAHAHA. 

3 feedback:

Didie Kamila said...

Semoga semua nya dipermudahkan..
AMIN..:)

Hidayati Farhan said...

aminnn. tq atas doanya

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/