Tuesday, June 30, 2015

38 Weeks Update

Olaaa. Masih di depan lappy menghentak keyboard like nobody business. Masih belum tahu bezakan ini sakit nak bersalin ke sakit apa ni. HAHA
Dulu waktu anak sulung 38minggu 2 hari sudah di paksa untuk bersalin. Hari ini saya 38 minggu 2 hari masih driving ke sekolah. Masih garang seperti ibu singa. Memang belum ada tanda-tanda. Brixton Hicks itu ada beberapa kali. Am not sure kalau itu benar-benar Brixton Hicks. Macam first time mom rasanya. Semua pun tak tahu.

Tadi check up seperti biasa. Berat saya turun. Biasalah, sudah dijangka. Bulan puasa nama dia. Berat baby pula estimated 3.3kg. Dr Norleen cakap, masa Rania dulu waktu sekarang ini saya sudah gain 34kg!! Yerpp, 34KG. Kali ini? Belas-belas saja. Ehems. Bangga sebentar. Lepastu beliau check kaki. Tak sembab. Darah masih di paras normal. 130/85. Yang atas tinggi sedikit sebab saya stress kena pergi camping lepas pantang. Ahh, abaikan. Fokus bersalin dulu. Dr. Norleen bagi chances saya overdue seminggu. Alhamdulillah. Kalau boleh nak dijauhi induce itu. Sebab risiko untuk saya kalau jalan tak buka. Saya berdoa pada Tuhan banyak-banyak. Semoga semuanya dipermudahkan.

Tadi juga buat GBS dan buat CTG. GBS belum ada result. 1st time buat GBS tahu. Rasa macam dah nak bersalin pula diperlakukan seperti itu. HAHA. CTG semua ok. Jadi, saya sedang menunggu tanda-tanda baby mahu keluar saja ni. Give me a sign, hit me baby one more time. Asik-asik lagu Britney repeat dalam kepala. HAHA.

 Muka 38 minggu waktu Rania
Serba serbi sembab


Masih ingat dengan kaki ini?
Kesian tengok kaki sendiri. HAHA

Muka 38 minggu terkini
Waktu buat CTG di bilik Dr. J

Semoga lah semua berjalan dengan lancar sampai waktu bersalin. Doakan saya peeps

2 feedback:

Hana Soffelia said...

Semoga dipermudahkan yati.. nampak sume baik2 aje this time.

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/