Monday, September 1, 2014

Hilang

Kenapa sudah lama tidak merencana blog? Apa yang terjadi terhadap blog yang terbengkalai ini? Tengoklah atas tu. Header yang di usahakan secara sendiri bersama sedikit ilmu photoshop yang masih bersisa hilang begitu saja. Like kapoofff and gone. Ingat senang apa nak mencipta header tersebut? Pelik sungguh. Siapa yang boleh menghilangkan header tersebut selain dari tuan punya blog? Nahhh, boleh minta Detective Conan siasat misteri kehilangan header tersebut. 

Sementara belum ada header, semangat nak membelog memang takda. Nak cipta yang baru memang tah bila lah. Asal buka photoshop, godek sana sini kemudain berputus asa lalu terbengkalai header tersebut. Eh, ada banyak lagi masalah lain yang aku kena hadap selain dari masalah header tersebut. So, header boleh jalan sana. Antara masalah terbesar yang kena hadap adalah macam mana cara nak wean off kan Darling Daughter sebab esok dah genap anak berusia 2 tahun.

2 tahun sudah?

Banyak nak cerita tentang her early birthday celebration, tentang raya kami (?) tentang bali yang takda kesudahan, tentang 10 hari yang mendebarkan. Ahh, banyak sangat tentang. 

Esok akan buat karangan 10 muka tentang anak yang sudah meningkat umur tersebut. Bunda feels old already. Oklah, mahu mengerjakan header kalau berjaya. Wish me luck.

3 feedback:

eyriqazz said...

Camne ble hilang ni?

suezen said...

uiks.....keep updating. ur reader still out there

mai has said...

jgn hilang lagi hidayati...akan ku rindui penulisanmu nanti...