Saturday, November 2, 2013

while waiting

hai there. i missed my blog damn much. banyaknya nak cerita. macam-macam nak cerita. tapi as usual. semua tersimpan dalam draft. draft tu pula tersimpan dalam hati. dia jadi dalam hati ada draft instead of dalam hati ada taman. sebab rempit-rempit je yang dalam hati dia ada taman macam adnan sempit. nampak tak? nampak tak? sekali dapat lepas gian, menggoreng tak ingat dunia.

actually tengah tunggu dak yang yang sibuk ajak keluar, tapi sibuk gak basuh toilet. nak keluar ke nak basuh toilet? syaitan dah bisikkan amarah dalam diri. tapi saya dengan tangkas dan pantas menghalang bisikan syaiton. hiaghhhrttt hiaghhrt.

saya rasa saya dah hilang skill berblog sebab saya rasa tak kelakar langsung entry ni. tapi dah alang-alang menaip biar sampai entry publish.

ok da da, dakyang dah siap basuh toilet. toilet dah bersinar like ting ting ting sampai silau mata. dia siap cakap esok nak bersihkan bilik pula. nak vacuum n mop. aikk, nampak sangat yang isteri dia macam tak boleh pakai sangat. tapi takpa. ni bilik dia. bilik saya memang everyday bersih. sampai habuk pun segan nak singgah. kahkahkah.

apsal ada bilik dia dan bilik saya? takyah tahu. haha kerek tak?

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 feedback:

LisaLisut said...

aku rs mcm bukan yati yg type post ni. sbb kelakar xpasal2.hahaha
igt kan nk post happy bday Lisa. LOL.

ko jgn derhaka.dia nk cuci toilet biarkan.nt dh duduk rumah sndri,senang. xyah suruh dia dh buat.hahahaha

suezen said...

ooo u change ur link...no wonder mcm xde update from ur blog...:)...glad to see u bck

amal salleh said...

hahaha

jom join
http://cheqmoomoo.blogspot.com/2013/12/hadiah-dari-thaqif-giveaway.html