Monday, August 26, 2013

Ihsan Suami

HAHAHA. bukan, nama suami saya bukan ihsan. tapi dengan ihsan suami saya dapat update blog macam ini.

kalau suami baca ni harap beliau gembira sebab beliau hari-hari masuk blog isteri harapkan update. bukan apa pun, sebab lepastu nak counter ape isteri tulis.

tapi bangga juga sebab blog isteri sebaris dengan blog-blog hebat kegemaran suami macam agenda daily, malaysia kini, papagomo, paultan, mudah.com (aik) dan uncle seekers (aik aik aik) tapi takpa, gembirakan isteri juga dapat pahala kan Yang?

here is my 1st entry using blogpress


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 feedback:

cha said...

haha samala. husband i siap msg i tanya 'knp tak dpt bukak blog syg' hahah sbb i private kejap hari tu. peminat setia kita :p

Hidayati Farhan said...

haha stalker tegar kan suami2 kita ni