Thursday, August 29, 2013

Birthday Anak JEEE Pun

Anak tu bukan tahu apa pun lagi. Kalau kita buat biasa-biasa je, dia tak rasa apa pun.

hey hey hey sayang, tak tahu yang namanya kamera boleh simpan foto ribu-ribu dalam memori ya? Nanti bila dah besar dia tengok kek hari jadi dia kek span saja pastilah dia berasa sedih bukan?

tapi saya takdalah merancang sebuah majlis di hotel dengan tema glam rock chic. saya bukan marion caunter. sobss.

eh yaty tu kan hari tu ada mem publish sebuah entry berbentuk keinsafan. kenapa lah hari ni dia dah lupa daratan? HAHAHA

taklah, saya cuma stress bila memikirkan ahh byknya nak buat, nak cari, nak bayar.































apsal semua kek pun cantik? denggg!!! -photo ihsan sapna-

tapi pasti anda semua dapat teka apa kesudahan untuk si mata rambang ni. dia mesti end up beli kek secret recipe. trust me. KAHKAHKAH



-Posted using BlogPress from my iPhone

9 feedback:

diana said...

bulan depan saya pun fikir nak buat majlis harijadi anak..tapi ramai pulak yang kata tak cuti..rasanya sambut dengan anak beranak je la..sambil tengok bola..hahaha

hayati hashim said...
This comment has been removed by the author.
hayati hashim said...

Sama!!!
Blom majlis terima menantu mak dah pening jd perancang majlis yeee...

Cik Hazz said...

Hana lahir jer i dah start pikir tema for her 1st bday hokayyy. Hahaha. Mak mmg over. ;)) suka arr cake2 smoochtv tu. tp sbb over budget i belikan naked rainbow cake jer. Cake haruslah yg mak nyer suka makan. Heee.. :))

Balkidz Hunny said...

HAHAHA. aku x jadi besday party pun tetap pikir gak ape nak buat. HAHA
selamat berpartayyy!

yUmiE AzuRa said...

comelnyeee kek pocoyo tu!!
eh nk jemput kte x yatie??kahkah muka xmalu.panggg

thezaila said...

pada kita la.. utk first bday.. buat je la.. dah masuk tahun ke2 ke3.. kita buat biasa2 je la kot.. hahah sbb yg pertama tu mcm, mak nya yg terlebih excited.. hahah

Jumria Alimuddin said...

Salam...
Kek secret recipe juga pilihan hati...paling senang, cepat & tepat...hehehehe..

Wafee said...

Hehe... Yessss... saya pun tengah penat planning utk bday my babies ni... naseb baik both hari yang sama.... tapi ape pn xbuat lg! list pn xbuat lg!! huhu... semuanya dalam kepala lg... berangan nak buat tema mickey n minnie mouse... sbb 1 girl n 1 boy... so elok jela..hehe

BTW, jemput singgah my blog jgk ^_^

www.blog-wafee.blogspot.com