Wednesday, May 9, 2012

Nak Update

....tapi takda idea.

Actually, cerita banyak tapi idea untuk menggoreng entry kurang. Kesannya akan menjejaskan kualiti entry. Akan menghasilkan entry tak bermutu dan dull. Saya suka kalau orang baca entry saya sambil tersenyum sampai telinga. Lepastu komen kelakar lahh, lawak lahh. HAHAHA lahhh. Walau entry marah, orang tetap nak gelak. Ya mutu itu yang mahu dikekalkan. Bukan Muthusamy.

Oleh sebab terlalu menjaga kualiti, sampaikan kuantiti entry sangat berkurang? HAHA. Apa yang kau susah sangat nak explain panjang-panjang. Bahasa pasarnya mudah sahaja. M.A.L.A.S full stop

Hati memang meronta-ronta nak cerita. Tapi, asal tekan new post, lepastu tengok page yang kosong putih berseri, aku terus tekan X dan tidur. Itu lebih nikmat sebenarnya dari berhempas pulas memikirkan ayat macam sekarang. Tapi, sebab aku dah dapat chicken foldover, jadi aku ada kemampuan luar biasa untuk mengarang ayat. Tapi tengoklah ni, entry sungguh takda hala tuju. Kan sangat blerghhh macam ni -___-

Jadi, izinkan saya menajamkan otak dan mengasah ayat power agar blog terus hidup. Ni kira macam pembuka bicara lah ni. Lepas ni mesti berderet-deret entry keluar. Tak caya, tunggu lah. Kahhh

6 feedback:

Shakina Farhan said...

betul..kalau baca entry yati mesti nak tergelak..bestnya chicken foldover..bintulu xd mcd sekian..:P

kueh bakar said...

aku caya. yg pertama tu susah...lepas tu mcm air mencurah gorengannya...

Cik Zimie said...

memang sengih pun baca entry yati.penawar duka.update cecepat tau.boleh hiburkan hati saya ini hihi

UyaRayza said...

ok tgh tggu nie hehe

cha said...

dh dpt chicken foldover pastu update eh :p

♥ balkidz_hunny ♥ said...

kahkah. kau memang gila tapi tak busuk. k bai!