Tuesday, March 20, 2012

Ter - Musnah

Oh. terharu dengan komen-komen kalian dalam previous entry. Terima kasih pada yg supportive. Tak sempat nak reply satu-satu. But I do read one by one. Macam sampai seratus lah kan komen tu yang hang dok hingaq sangat ni. Baiklah T____T

Pagi tadi, saya penuh semangat nak update entry tentang life di Pantai Timur. Tapi apakan daya, si cemerkap ni bajet hebat sangat. Lepas dah transfer gambar from BB to Lappy menggunakan bluetooth, tanpa berfikir panjang terus pi delete semua gambar dalam BB tanpa usul periksa dulu, gambar dah selamat sampai ke lappy ke belum. Apa yang terjadi? Cuma 5 gambar je yang ada dalam Bluetooth Exchange Folder. Stupid!! *hantuk kepala*. Mesti ada virus yang menghalang perjalanan gambar-gambar aku ni. Damn You virus. Tak memasal.

The damage has been done. Menyesal kemudian gambar tak mungkin muncul semula. Banyak gambar berharga dah termusnah. Jadi, secara automatik, mood nak update entry pun termusnah sama. Stress satu macam sekarang. Nak pergi sekolah pun dah takda mood.

Rasa nak hadap GB dan cakap ;
 
Aku : Cikgu, saya rasa down hari ni. Saya nak ambil CRK sebab saya dah terdelete gambar-gambar dari BB. Saya mentally traumatize. Jadi, saya perlu ketenangan hari ni. Boleh ke Cikgu?

GB : *bunyi cengkerik*

Ughhhht. Stress. Bai

6 feedback:

Miss Sunshine said...

yati ni kelakar lah...
hehe, kita pun pernah jadi cmtu jugak... jd, kalau kita jadi GB.. mesti kita luluskan CRK tu.. hehe

miszatie said...

hehe..:)
jgn stress2 k..

http://miszatie.blogspot.com

MunaKamil said...

haha...

sib baik bunyi cengkerik jer...

kalau my boss agaknya bunyi rimau aummmm.....

sabar yer yati,
ni kena pergi semula pantai timur tu dan ambil semula gambar tu ...

munakamil.blogspot.com

cikzara said...

jangan stress yati.. takpe. ada dalam ingatan kita kan even takde gmbo? heheheh

Hidayati Farhan said...

hana - ohh, cpt la awk jd GB hana. hehe

zatie - stress kejap je

muna - hehe, lagi takut bunyik rimau tu

zara - auwwww, i miss u tauhu!!!

theorangelily said...

yati, transfer gamba/files from bb mmg begitu. die akan transfer satu-satu, tak sekaligus. after 1 file selesai, baru die akan transfer yg lain.. tak sekaligus.
aan slalu terkena suatu masa dulu.. so kite sama2 cemerkap. muehehe