Saturday, February 11, 2012

Orientasi New Family Member at WIndmill

Petang Sabtu yang syahdu, sayu dan layu. Lalu aku pun mengarang sebuah entry. Nampak sangat takda life. Weekend pun nak hadap belog T_____T

Without Dak Yang, nak berbuat apa pun malas. Jadi lebih rela duduk dirumah sambil menonton tv dan digigit nyamuk. Emak pergi mana tah. Meninggalkan anak gadis terbosan-bosan dirumah. Eh, perasaan. Bila duduk dengan emak terus feeling anak gadis -___-"

Ohoii, aku nak cerita pasal lain lah ni tadi. Apsal tah dah merapu yang bukan-bukan. Marilah kembali ke pangkal jalan.

After dah selesai majlis both sides, mestilah ada sesi wajib makan bersama the whole family diluar. Tapi, oleh sebab adik tak dapat serta, kami pergi juga makan mana yang ada dulu. Saya suka makan seafood di Muara, Tanjung Harapan. Tapi, Dak Yang tak berapa fans Muara. Beliau kata tak sedap :(

Lepas discuss semua, kami setuju untuk makan steak di Windmill. Wohooo. Saya yang kenalkan Windmill ni pada Dak Yang dulu dan beliau sangat suka. Hari tu makan di Bukit Raja, kali ni kami cuba yang di Shah Alam Mall pula. Oh, di mana-mana rasanya sama saja. HAHA

Mine, Chicken Sizzling blablabla,

Nak makan yang sizzling ni, siap dapat bib baby lagi. AHAHA

The whole family, minus adik di Pahang dan Abang Domok yang ambil gambar

Nampak tak yours truly sorang je yang ber'bib' bagai. 

The Newlyweds waktu itu lah.

Masing-masing tak bawa camera waktu ni, terima lah gambar from BB yang kurang bermutu dan berkeunggulan sangat.

Suami tak balik minggu sebab sibuk nak submit thesis. Jadi, imaginelah betapa jiwa ku empty without my other half. Blerghhh. Eh, ni pun nak cerita? Okbai

2 feedback:

Hairil Rizal said...

Tumpang cbuk sikit...Dak Yang selalu gi keje outstation ke?

Hidayati Farhan said...

dlu slalu la, err bkn outstaion pon, dia keje bisness merata-rata. haha, skang da keje bebetul dkt terengganu. jauhhhh