Thursday, December 15, 2011

Review : MUA for Resepsi & Bertandang

Sebelum blog tergendala untuk beberapa hari, sebab pulang ke rumah in laws maka saya harus post satu entry. Macam addicted gila bila dah mula update blog, nak update saja selalu. Super fun!

Yang ini review untuk make-up waktu majlis resepsi di rumah dan bertandang. Dah cerita seploh kali rasanya kenapa saya nak sangat ambil Kak Kelrina untuk make-up kan yada yada yada...

Dan hasilnya sangatlah menggembirakan. HAHA. Mereka kata make-up bahagian mata sangat cantik. Nampak nau diri ni kurang cantik, mata je yang orang nampak cantik T__T. Ok takyah nak touching-touching sangat lah. Nah, tengok gambar

Resepsi 13/11/11

Bertandang 20/11/2011


Pic credit : FB Kak Kel

Kak Kel sangat kelakar, friendly dan suka gelak dengan suara beliau yang ala-ala Ella tu. Her daughter pun sangat comel. Beliau tak bising-bising walau saya lewat setengah jam waktu di dewan. HEHE. Sorry Kak, busy nau waktu tu. Waktu di dewan tu, bukan saja touch up pengantin, dengan pengapit lelaki dan MIL pun Kak Kel touch up without any charges. Baik kan

Beliau kata rate beliau takkan naik dah lepas ni sebab beliau kesian dengan yang ada budget rendah, tapi nafsu taknak kalah macam yours truly ni. HAHA. Sekarang rate Kak Kel RM 900 untuk area Klang Valley. Syukurlah daku tempah awal, dapat murah.

Waktu majlis di rumah, Kak Kel pakaikan 2 layer saja bulu mata palsu tu, waktu di dewan sampai 3 layer, nak buka kelopak mata punya la payah. Sudahnya aku ni nampak cam pengantin nak tidur. HAHA.

Majlis Bertandang



Dari Lensa OP. Cam Cik Joyah lah gambar last ni T___T

8 feedback:

nida-razak said...

cantik la make up kak kel..tambah plak dengan seri pengantin yaty.. =)

Asfiza said...

cantik..:D

~ NANA ~ said...

lawa! glowy mcm maya karin muka u...hehe

Hidayati Farhan said...

nida - ahahaha, saya mmg suke mekap kak kel. seri saya dr innershine. kahkah

asfiza - alololo, malu i, thanx

nana - haha, malu maya karin muka dia same dgn i. kahkah

kaklong said...

kak long nampak sejuk je mata memandang...eceh...cantik sgt make up nyer...

sbnr nye seri pengantin tu, tu cantik kan,,? tahniah ! :)

choclairissa @ intan said...

gambar last ade cm marsha sikit2 :) wahh artis gitu!!

choclairissa @ intan said...

gambar last ade cm marsha sikit2 :) wahh artis gitu!!

FY said...

cantik lah..tengah confuse ni nak pilih kelrina or Ian Sham..hukhuk