Tuesday, November 8, 2011

Tq Tag and Boxes In The Making

Baru lepas collect Tq Tag dan Guestbook from Lynda. Walau jumpa rushing-rushing dan beliau mahu cepat, but am happy coz hasil kerja beliau sangat superb.

Thank you Lynda. Lepas kahwin saya review secara detail. Sekarang semua pun macam tak sempat. Sebab seperti yang anda lihat, ada berbakul-bakul lagi kotak yang saya kena sarungkan tq tag. Sekian

7 feedback:

rara pinkmafia said...

wahhh cantek.nk satu.hhehe

~ NANA ~ said...

nk satu! nk satu!

Cik Emie said...

nak jugakkkk! chaiyok yati 3 ari jek lg hihi

e k i n ♥ y u s r i said...

nk jugak

miss nina said...

cantiklah.

Hairil Rizal said...

Terasa BZ nye. BZ! BZ! Jaga kesihatan ye Yati :)

hazlynda kushairi said...

Cekgu, thanks ek sudi bekerjasama dan bersabar dengan kelembaban Lynda. Walau jumpe tergesa, asalkan customer puas hati, dah buat kite tersenyum ;)

Thanks ek!