Thursday, November 10, 2011

Semua Ada Disini

Alhamdulillah

Lately memang banyak abang posmen singgah rumah. Macam-macam parcel dah masuk. Haha. Kadang-kadang rasa rumah dah macam store pos laju. Kuikui

Starting from Spanx yang di purchase from Kerry sudah selamat sampai. Risau oh kalau takda spanx. Nanti tak tahu nak sembunyi spare tyre kat mana.

Lepastu signage from Zimie dan pillow cases from Qistin pula sampai serentak. Kalau tak sarung bantal tu Qistin boleh deliver 15.11 sebab beliau kerja. Tapi saya insist mahu this week juga and luckily Qistin usahakan supaya saya dapat sarung bantal on time. Thanx Qistin.

Malam Selasa tempoh hari pula Diba bersama tunang dan adik-adik datang rumah deliver easel dan print canvas. Saya sukaaaaaa sangat. Nanti tengok lah di guestbook corner saya :p

Kepenatan berlipat ganda dapat malam tadi, dari pukul 8 keluar, balik tepat 12.30 tengah malam. Tapi kami bukan berdua sebab the elder sudah tak bagi keluar berdua. Along menemani.

Dari ambil baju di kedai H, Seksyen 7 terus ke Kerinchi untuk ambil alas nikah Kina yang besar sangat. Tersepit daku di belakang. Terus ke rumah Anil, owner Renda Belleza untuk ambil payung lace di Alam Damai dan last sekali ke Jusco Maluri untuk ambil tudung from Kak Hawa, owner Koleksi Vispera

Penat baca? Yang tulis pun penat same. Tapi, nak kahwin tak penat tak thrilled lah.

Saya dah mula cuti mulai hari ni sampai la selasa depan. Hewhewhew. Dan hari ni adalah spa day. Oh, tak sabar mahu dimanja-manja.

Semua akan direview selepas majlis tamat :p

Ok tamat.

10 feedback:

e k i n ♥ y u s r i said...

banyak dah complete nampknye....
amin

{ Miss Syahira } said...

Assalamualaikum cikgu HF.

syira bukan setakat penat membaca, terus rasa nervous pun ada ni. pada hal, orang lain yang nak kahwin. nge..

all the best ye!

K.I.N.A said...

haha..sama la kite dulu..ari last ni..malam nk nikah parcel ade gak sampai..on time sungguh..

choclairissa @ intan said...

wahhh...good luck dear :)

UyaRayza said...

saya nk kawen sekarang!!! hehehe

~ mizzAmy ~ said...

nasib sampai. ni parcel amy hntr kat org x sampai2 lg. risau jugak ni. kang nangis bakal pengantin plak. adeh...

~ NANA ~ said...

waaaah dh dekat dia nk kawen! :)

Miss Sunshine said...

wah... bagus yaty ni... dah bersiap sedia nak bertukar title ni.. ^_^

Khalisa Ridzuan said...

letih wehhhh .lg bbrp hari lagi la letih.wish ade driver kan?br best.haha.gigih kan ke alam damai jumpa anil.terigt lak masa malam i nk g amik fans aritu hahaha.cool yati.u mmg cool sbb ceria.yay!

miss nina said...

dah tak lama yaty, cool ya.
apapun, spa memang best :)