Wednesday, November 2, 2011

Progress - 9 Days Left

Oh oh oh, for real kah?

Ok, mari lihat apa yang sudah settled

  • MG sudah hantar sketch pelamin dan saya sudah minta penambahbaikan here and there. SO, anggap pelamin anganku settled. Simple dan cantik dan saya suka. Modern Vintage :D
  • Wakil NIC dah datang untuk tengok dan susun kedudukan khemah macam yang saya mahu. Harap takda masalah dengan ini since dah tambah 4 orang kakitangan lagi.
  • Semua barang-barang hantaran dah selamat di hantar kepada Yanie from The Craft Potion untuk sesi gubah-menggubah and all. AHAHAHA, Yanie comel gila bila cakap non-stop. 
  • Veil yang dinanti sudah ada dalam almari. Happy. Sebab warna dia sama dengan baju, Harap menjadi cantik seperti previous owner. Eh eh, prev ke? memang carik matik. HAHAHA *waves mak budak*
  • Saya mempunyai 3 pasang kasut : nikah, sanding, hantaran. Tu belum campur kasut untuk majlis bertandang. Emelda Marcoss sangat.
  • Kacang tumbuk from Elya pun dah selamat sampai. Mengangkut 11KG kacang tumbuk di Mid Valley adalah cabaran!
  • Kotak-kotak silver sedang dalam proses pembuatan. Baru siap suku, macam nak muntah juga nak siapkan 800pcs
  • Langsir yang super simple tu dah siap, belum pasang lagi.
  • Baju emak, adik beradik perempuan dan baju malam berinai semua dah siap and total damage RM6++. And FYI, emak yang punya baju paling banyak dan paling cantik TSK
  • Paper bag untuk doorgift hari nikah dan untuk ahli marhaban sudah siap di beli bersama bekas plastik untuk diisi pulut kuning dan rendang.
Ye, setiap update takkan disertakan gambar rajah sebab haku sudah jadi pemalas. Memang bukan malas dari dulu ke? Bleerghh

11 feedback:

cik asam jeruk said...

wah xlama dah tu..dup dap dup dap x? hehehe..Alhamdulillah sume da setel :)

LisaLisut said...

lg 9 hari!! tak sbr nk jumpa u yati!! :)

Fariza said...

NK JUMPa maya karinlah. :)

Miss Sorbet Purple said...

good luck yati..see u there.. =)

cik fiza said...

x sabar nk tgu hari bahagia kamu.. :)

UyaRayza said...

9 days to go dup dup dup hehehe

K.I.N.A said...

kina buat kotak 200 tu pun dah nak termuntah..ni kan yaty 2000 eh..goodluck babe!

FY said...

banyak dah settle tu..all da best dear =)

~ NANA ~ said...

kawen tu best tau! hihi...

kalo i trun KL insyaAllah i dtg k :)

gadisBunga said...

jumpa kamu di wedding kamu ya. :D

Hidayati Farhan said...

cik asam : haha, Alhamdulillah

lisa : nak jumpe u sgt, nnt bwk lappy x? hahahah

fariza : auww, kahkahkah

PSL : see u dis sunday

fizzie : x saba nak jumpa kamuuuu

uya : hehe, nak peluk2

kina : muntah sgt ni. haha. thanx dear

FY : thanxxx

nana : saya doa2 awk leh dtg, nk pgg perut

GB : yayy, do come :D