Thursday, November 3, 2011

Kemanisan di Kala Senja

Ehem, maaf jika entry sedikit manis. Maklumlah, darah sedang manis, muka pun tengah manis, semua yang terjadi pun manis-manis belaka lately, 8 hari lagi akan terjadi event dan sejarah termanis seumur hidup. Cakap manis lagi sekali, kami lempang. Ok ok

Cerita dia macam ni
  •  Saya sibuk seharian di sekolah sampai tak ingat nak pegang handphone
  • Bila Maghrib, macam biasalah, nak hantar report harian kepada Darling Fiance
  • Telefon takda line.
  • Mula lah nak memaki DiGi. On, off, on, off sepuluh kali, line tetap takda. Teruknya DiGi ni, bukannya hujan lebat sangat pun sampai takda line
  • Saya pun turun untuk mendapatkan telefon rumah
  • Keluar pintu bilik, dengar telefon rumah ringing and dengar ada bunyi kereta diluar
  • Saya lari cepat-cepat angkat phone sambil buka pintu rumah
  • Tiba-tiba Darling Fiance tercegat dalam kereta di luar pagar (?)
  • Beliau minta hard disk beliau semula
  • Bergegas lah naik semula, menyarung jubah dan tudung dan berlari bawak hard disk dalam hujan (Hindustan sangat)
  • Terus mengadu, tahu tak Digi @#$%^&* takda line?
  • Tahu! Pendek saja beliau jawab. Aik?relax je?
  • habis macam mana?!!
  • Nah, ambil ni *bagi satu paper bag coklat* bukan paper bag isi coklat lah hoi
  • Apa ni? Buat-buat tanya, padahal dah dapat teka lepastu buat-buat terkejut.
  • Nampak kotak hitam lalu terus terharu, teruja macam nak menangis *Panggg!!*
Rasa romantik sungguh tak kronologi di atas? Kalau cakap tak, boleh keluar sekarang!


HEWHEWHEW
I love big black box with blackberry inside and I love you even more sayang!!!

12 feedback:

.:shura shushi:. said...

Wah gila BEST..!

cheQmOomOo said...

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seronotnyeee~

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,seronok2

cik fiza said...

wahhhh best giler...
sgt romantis di kala hujan..
best la korg bdua ni..

=MissRynn= said...

buleh pinjam x?? :p

suezen said...

wah kemain babe....hehehe...bak pin no...nnt pm kat fb

~ NANA ~ said...

patut la update status fb pakai BB smlm...hihi

FY said...

sweetnye..wuuuu

Cik Eja Ishak said...

alalalala! suwet sekali...!

lovelyadibah said...

huuu~..okeyh.jeles.heeee..

Gentleman Frog said...

salam,

amboi berbunga-bunga hati, mentang2 nak kahwin.

Kerry Mirza said...

sweet gila kottttt hihiihih