Monday, November 7, 2011

Bilik In The Making

Thanx to emak yang sudi basuhkan balkoni, sapu dan mopkan lantai. Saya tak tahu apa nak buat tanpa emak.(Ah, mula dah keluarkan ayat-ayat emosi. Tak lama lagi dah tak jadi anak gadis emak) SOBS

Thanx to abang ipar sebab tolong pasang langsir, catkan tempat aircond lama dan pasangkan rak untuk toilettries.

Thanx to abang demok, kak adah dan kakak gemuk sebab tolong riuhkan bilik dengan bermain angry birds.

Saya? Pasang tikar dan carpet serta membeli fresh flower supaya bilik wangi tak habis-habis sampai majlis.

Saya suka bilik pengantin saya sekarang. Tinggal tunggu roomate baru masuk je Ahad ni. Ehhhh, that soon? Can't wait!!

Hewhewhew

10 feedback:

GnieSyazni said...

hehe..dub dab dub dab..moga semua berjalan lancar sis =)

Renee Meow said...

yati more pics pleasee... hehhee.. mesti chantek.. ;) semoga sumer berjalan lancar jugee...

FY said...

sedey nye ayat mula2 tu..'"tak lama lagi ah tak jadi anak gadis emak"..iskkk..iskkk

Cik Emie said...

sukeeee la tuuuuu dah nk dpt blanket-mate hehe :P
nati review ek laling

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

eee syoknyee hee :p

lind said...

wahh sekejap je masa berjalan kann. minggu ni je kann!

fira. said...

hi pasu!!! **wave kuat2**

cik fiza said...

suka bau bunga rampai bila masuk bilik pengantin!! best gilerrr

UyaRayza said...

uish jauh beza bilik tue heheheh...bgus2..sila bersiap2 tuk ahad nie k

miss nina said...

all the best yaty :)