Sunday, November 27, 2011

Akad Nikah - Highlight

Sebelum pergi honeymoon, saya takkan tinggalkan belog sunyi sepi dan kering kontang. Nah, video yang saya akan tonton seratus kali sehari seumur hidup (exaggerate)




Hidayati & Farhan - Akad Nikah-highlight 121111 from Dosh Productions on Vimeo.


Playback ini Abang Sabirin from Dosh Production buat untuk ditayangkan waktu majlis resepsi pihak lelaki. Lagu Pasha dan Adele memang dah jadi pilihan sejak zaman tok kaduk. SO, bila Abang Sabirin tanya nak guna lagu apa, laju je jawab.

Masa 1st time tonton video ni waktu ditayangkan dalam Dewan Jubli Perak depan seribu orang. Kiri kanan penuh VVIP, tapi saya terus capai tangan suami dan pegang erat-erat sebab perasaan itu tak tergambar. Video dengan lagu macam seiring dan sangat menyentuh tangkai jantung dan ulu hati. Dah, dah sebelum lebih parah ayat novel keluar disini.Enjoy the video

8 feedback:

~~Miss iLa~~ said...

mmg menyentuh tangkai jiwaku,,huhuuuhu

butterfly said...

memang menyentuh kalbu...


:)

De'Warisan said...

jalan-jalan tengok kain lawa dan murah kat sini!

http://dewarisankami.blogspot.com/

The Spasmodic Scribbler said...

Tengok video sendiri balik rasa malu tak? I felt that way and sumpah tak terasa nak tengok lagi. LOL.

cik fiza said...

so sweeettttt...

✿....rossa alina....✿ said...

pehhh memang layan lagu ni..huhuhu..best²!!



selamat berhoneymoooonnnn.. :)

kueh bakar said...

13 ribu tunai...

;p

Hidayati Farhan said...

ila - kann. hahaha

butterfly - tq :D

farah - memula mmg malu, lg la 1st time tgk dpn 1k guest kat dewan. bila tgk sendiri klaka plak. haha

fizzie - thanxxxx

rossa - thanx

kueh - haha. tunaiii