Friday, October 28, 2011

Four Days of Shopping Hantaran Stuff - D2

Day 2

Usai dari Majlis Bertandang my Darling cousin di Concorde, saya bergegas menemui Dak Yang yang berada di Kedai H. Beliau minta datang bawa baju nikah yang tak sempurna itu (malas ingat). Dari sana kami terus ke Shah Alam Mall untuk beli kasut beliau pula. 

Kali ni beliau nekad nak beli terus, sebab beliau dah confirm kasut itu lah yang KJ (Khairy Jamaluddin) pakai tempoh hari. Ye, kasut KJ pun jadi idaman beliau. TSK, Sayang, sayang :P

Tak, bukan yang putih tu. HAHA

Mula-mula ingat kasut tersebut boleh diguna pakai waktu bersanding nanti. Jadi, dah jimat kos beli sepasang kasut saja. Tapi, bila tunjuk FFIL untuk approval, kasut tersebut telah di reject dengan sepenuh hati sebab kasut tu macam err, takda tumit. HAHA. Haruslah pergi cari lagi sepasang kelak.

Dari Shah Alam Mall terus menuju ke Jusco Bukit Raja untuk mendapatkan barang saya pula.



Saya mendapat idea dari hantaran Dr. Halina yang simple itu
pic credit : google

Beliau menggabungkan perfume dan set skincare sekali. Jadi, anda boleh faham mengapa perempuan ini pun sibuk-sibuk cari Lola dan SKII? HAHAHA, sebab beliau nak feeling-feeling Dr. Halina lah ni :D

Sambil tunggu kakak tu wrapped dan gubah-gubah kan


Hamba Allah ni tidur dengan bersungguh. Kepenatan sangat lettew.

Dari pagi membawa ke malam. Waktu ni (early October) beliau tengah sibuk sendiri kemas dan cat bilik sebelum katil sampai. Sekarang, katil dah sampai dah pun. Kawan-kawan dan nenek pun dah rasmikan dulu. Takpa, takpa.

Eh, nak cakap thanks Auntie sebab secara diam-diam belikan dressing table untuk saya. Kalau ikut Dak Yang, takda harapan la dapat dressing table baru di rumah sana. Beliau kata, letak je barang make-up saya mana ada ruang T__T tapi hanya wanita (auntie) yang memahami hati wanita lain (yours truly) hewhewhew, Boleh la berdandan lama dengan selesa kelak :)

Entry dah terpesong habis.

Hantaran List-Day 2
Kasut for him
SKII for her

6 feedback:

Asfiza said...

wahhh..dah beli hantaran..ni yg syok ni...;))

Fariza said...

wow. cantik hiasan itu :)

Mimin said...

wah SK-II! Same la hantaran kite. U da stat gune ke SK-II btw?

FY said...

I love Lola jugak..
cantik kan botol dia..=)

http://bride-note.blogspot.com/

UyaRayza said...

SK-II !!!!! hehehe..nk shoppink jugakkkk

Cik Hazz said...

SKII !! nanti share experiences pasal this product eh. ;-)