Thursday, October 27, 2011

12 Hari Lagi Saya Akan Cantik Macam Maya Karin

*Muntoh* terus, bak kata Lienda :P

Taklah, tak. Tak mungkin lah Si Enggang boleh jadi Pipit. Eh ke Gagak boleh jadi Merak? Eh,burung apa sebenarnya yang terlibat dalam peribahasa ni? Ok, abaikan.

Saya sememangnya mempunyai kulit yang sedikit kusam. Eleh, senang cerita kulit tak berapa nak menyerlah sangat. Sebab kadang-kadang walau dah mandi 4 jam pun, bila turun bawah nanti mesti mereka cakap, Belum mandi la tu. Pffft.
Jadi, saya pun sudah nekad mahu ambil Brands Innershine Pati Prunne yang Maya Karin ambil yang bila dia tak make up pun orang ingat dia dah siap make-up. EHH, Maya Karin kalau tak mandi seminggu pun orang cakap beliau cantik dan wangi. Betul ke Maya Karin tak mandi seminggu Yaty? Ku bilang kan KALAU!!

Ingat nak beli dekat-dekat hari nanti, tapi bila dah pergi Watsons bersama Fiance, haruslah grab peluang keemasan, Yang, nak beli ni. Nak ambil 6 botol atau 12 botol terus? Bila beliau nampak wajah Maya Karin terus cakap, ambil yang besar lah. Did I mentioned yang Maya Karin adalah wanita idaman beliau? HAHAHAHA

Dan beliau berharap saya turned out jadi Maya Karin after 12 days


- Isi buah dan kulit Prun
- Rasanya sangat Yummeh, macam nak jilat-jilat dalam botol bagi licin
- Mengandungi lebih serat, Vitamin C dan Prebiotik (Jangan tanya apa prebiotik ni, sumpah tak tahu. aku salin dari kotak saja). Takda bahan pengawet
- Raut wajah berseri dalam masa yang singkat serta kesan berkekalan

Sebelum mengambil Innershine
Muka togel without even secalit bedak

2 Hari selepas mengambil Innershine

Setakat lepas 2 hari ni, saya mudah ke toilet dan beri-beri. Badan pun rasa ringan. Tapi ringan tulang tu belum, Malas still macam dulu. hewhewhew. Perubahan pada wajah belum dapat dipastikan.
Kami tak nampak beza pun Yaty? HAHAHA, memanglah takda beza pun. * Larikkkk*

Taklah, tak. *Patah balik* nanti lepas 12 hari saya tunjuk hasilnya. Kalau takda perubahan mungkin saya bukan testimoni yang baik after all. KAHKAHKAH.

17 feedback:

kaklong said...

ok pe, kak long....awak nampak lebih ceria./...ok la mcm tu...

darling, kak long nak bgth, kak long mcm dpt kad wed dari u la darl...insyallah, klo xde aral melintang, puting beliung k.long mai na

thnks kak long ucapkan..heheheh.

semoga selamat semuanya yer...

=MissRynn= said...

chaiyok!!!

~ NANA ~ said...

patut la glowy jer...hihi

K.I.N.A said...

betul..pas makan, minum innershine memang rasa muka glowing..maybe sebab dia cuci perut kita..

pas minum buat investment kan..tp tak sakit..haha..

aZilsah said...

yay! i pun amik innershine bulan ini, mmg rasa glowing2 gitu..hahaha..

botol dia jgn buang, sbb leh buat DIY for favors..

Fariza said...

wow. yati mmg ceria. suka tgk :)

hanys said...

Ewah.. Maya karin versi yaty.. Yaty, kita dh dpt kad awak!! Tk sbr nk jumpa maya karin nih!

Hunny Kitty said...

really? nak kene beli ni...hehe

MasZuber said...

mujarab neh!

Asfiza said...

minum innershine ni mmg best...hari kompom beri2..

cik fiza said...

mcm best jek.. boleh la try kalo cmni...

Cik Zimie said...

uisss best ek yati.ni yang nak kena try.tapi macam segan silu nak mengeluarkan duit kocek.hahaha kedekut punya zimie

amani.. said...

bce entry yati ttbe trus rse mcm nk try jgak..:)

ElyaElmo said...

yati nmpak berseri hari tu!!!hehee

Liya Laa said...

Agaknya klu nk kurus leh minum innershine je ke? Hehehe

Miss Ika said...

wah, boleh try ni. hehe
gud info.

Cik Hazz said...

selalu dgr b2b ckp psl innershine nih. cam best jerr. nak try jgklah nanti. hehe. niwey, ur skin still nampak cantik in d first picture tu even tanpa makeup tau. ;-))