Saturday, September 24, 2011

Allah Maha Mendengar

Saya suka lelaki yang

  • Educated - Sebab bila dia educated, secara tak langsung dia terus nampak handsome (walau hakikatnya tidak) dan awesome. Dia boleh membawa kita kepada masa depan yang cemerlang, gemilang dan terbilang. Ahh, tak memasal.
  • Tinggi - Sebab tinggi itu seksi. Tang mana tah seksi tu? Tak faham. HAHA. Tapi saya rasa dilindungi dan selamat berjalan dengan lelaki tinggi. Macam ada yang memayungi (literally)
  • Kulit tanned (gelap) - Machonya kau wahai lelaki yang berkulit gelap. It shows yang kau sangat aktif dan tak takut peluh. Hew Hew Hew
  • Wangi - Alahai, kita boleh tahu yang dia sangat menjaga penampilan dan diri.
  • Katakan tidak pada rokok - Errrr
Inilah impian dan doa saya sejak dahulu kala. Alhmadulillah, Allah maha mendengar. Doa saya (1-4) Allah perkenankan. Yang ke 5, Insha-Allah someday. Kan Yang kan?

Entry terhasil akibat dari terlalu merindui Fiance yang sudah dekat di mata, tapi sibuk bekerja. Kata nak masa depan yang gemilang. Hambekkkkbekkkbekk, jadi kambing terus. Ok bai.

7 feedback:

Renee Meow said...

i suke yg besar dan gagah dan cute dan kelakar dan baik dan caring dan loving dan wangi dan dan dan... haha ;p

Miss Sunshine said...

Allah Maha Mengetahui.. sebab saya dapat bakal suami yang langsung takde ciri2 FIZIKAL yang saya nak... hahaha..

Alhamdulillah, budi oekerti dan ciri2 selain fizikal nya sangat melengkapi saya.. ^_^

nida-razak said...

hehe...yaty, dak yang sibuk keje ke?pi bawak bekal lunch untk dia eh..ada alasan untk jumpa..hehe

Cik Emie said...

Owh sy juga suke lelaki berkulit tanned..bru lah nmpk macho kehkeh ;p xsuke laki jambu hihi..

kAseh Mir'Ha said...

peeewwiittt...taste kita samala. nak yg tinggi n gelap. Tp tuptuptup.. Tuhan kasi yg gelap, sy plak yg srh die pakai krim kasi putih skit. hahaha

~ NANA ~ said...

i suka hubby i....hahahaha tak pasal2 :p

.:shura shushi:. said...

yg i suker tak dapat pun..hihihi