Monday, August 15, 2011

Lucky-3

Antara entry masam yang tersimpan dalam draft.

Hari tu ticker dah menunjukkan yang ada 90 days left. Tambah tolak lebih kurang 3 bulan saja tinggal. Memang betullah orang kata, kalau dah lepas angka 100 laju bukan main lah ticker tu bergerak. Macam lebih laju dari biasa. Hepp, tak terkejar dek akal. Tu la, dulu wish sangat ticker tu bergerak sepantas the fast and the furious.

Lepastu, tengok-tengok pada date yang sama juga, saya sudah 3 bulan dan 3 minggu menjadi tunangan Dak Yang. Wah, tunang? Dulu macam segan-segan kucing nak use that words. Sekarang kalau boleh rasa hari-hari nak addressed him as my  fiance. Bila difikir-fikir, bukan semua orang ada chances melalui fasa ini, menjadi tunangan orang. Me, myself hampir-hampir juga tak merasa jadi tunangan orang sebab memang nekad taknak bertunang dulu. Nikah? Sangat mahu.

Jadi, got 90 days left untuk panggil Dak Yang my fiance before it change to my hubby for the rest of my life. InsyaAllah.

I am gonna missed this moment.

Being Miss Fiancee :)

10 feedback:

Hana Soffelia said...

hehehe sweetkan Yat bila kita called "him" as tunang? mcm malu2 pun ada nk sebut. Tulh, nsb baik kita bertunang, kalo x, xde maknanya nk merasa semua tu. ^_^

Linda Yusoff said...

wahhhh tunang dak yang.. hi hi

nida-razak said...

hee..betul yati..bila pikir, sonok gak bergelar tunangan org kan..hee

~S~ said...

Hi, Congrats on your coming wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

eLL said...

hai tunang dak yang.
ecece.
tahniah utk selama-lamanya.

~ NANA ~ said...

no.3 yg bertuah tu...nnti dapatkan anak kembar 3 pulak yer...kekekeke

♥ Kasut Pink ♥ said...

Ha'ah best sgt bergelar tunangan org. Masih teringat saat disarungkan cincin. neves ya amat tak boleh lupa!

cik asam jeruk said...

cyaiyok2 sis yati. saya pon tak merasa lg jadi tunangan orang. InsyaAllah :)

Miss Sunshine said...

nanti dah jadi suami... lagi seronok kan yati... yati, sebenarnya 3 bulan tu dah tak lama kan.. dah banyak yang settle?

Cik Emie said...

tau xpe, rasenye ni fasa y best dlm hidup, menghitung detik2 nk jd ratu sehari cewah! sbb tu emi tunang 6 bulan, kalo lame rase mcm hilang manisnye hehe :)