Friday, August 19, 2011

It All Ends

Sesiapa yang tak membesar dengan menonton Harry Potter, mereka takkan mengerti betapa emosinya kami yang kena berhadapan realiti. Harry Potter dah habis. SOBSSS.

Aik, bukan dah lama ke habis cerita Harry Potter ni? Memang lah. Tapi sebagai siput, perasaan sedih saya lambat hadir. Bila tengok video ini


I was like, seriously, Harry Potter dah habis, I should cry now. Sedih when see them hugging each other and cry. Memang mentusuk kalbu. Ini bukan lakonan, ini betul-betul kejadian. Surprisingly, I pun nangis sama.


Eh, kitorang tak faham lah apa yang kau nak emosikan sangat neh? Kan dah kata tadi, kalau yang mana satu Harry Potter pun kau tak tahu, takyah cakap banyak. Nangis sekarang. T____T

1st time tengok Prof. Snape senyum. Selama bersiri-siri neh, mana pernah beliau senyum. Muka nak ketat saja. Lepastu nampak pula muka Bellatrix Lestrange mulia sungguh. Padahal, dia lah paling evil dalam cerita ni. 

Sekarang saya sedang repeat Harry Potter dari Siri 1 sampai lah yang ke 7 setiap malam supaya tak rindu-rinduan. 10 Tahun hidup dengan mereka, literally. How can i live without Harry Potter?. Ok, Drama Queen sangat.

Dari belum akil baligh,

Sekarang, semua dah grown up


Die Hard Fans Yang Tegar Tapi Lambat Sedih,
Yaty
XOXO