Tuesday, August 2, 2011

Dreyanzcolour Photographer

Dalam banyak-banyak entry, tak pernah buat entry pasal photographer.  Padahal dah cop photographer since 2009 lagi. Lama betul simpan angan-angan nak kahwin Yaty oii.

Saya berkenan dengan Dreyanz ni waktu mereka jadi photographer my best friend, Akmar. Memang bersungguh la tengok mereka ni berusaha nak capture pose yang terbaik. Siap, la baring-baring dekat pantai segala. Dalam hati dah fikir, nak hire mereka jugak lah nanti, walaupun waktu tu belum tahu nak kahwin bila. HAHAHAHA.

Boleh nampak tak perempuan mana paling teruja nak kejar bunga tu?
Photographer yang terlibat waktu wedding Akmar ni Nik dan Abang Adi.


Okeh, banyak sangat kot gambar cantik-cantik yang saya nak tepekkan sebagai bukti bahawa pilihan saya tak silap lagi.

Yang paling best pakej yang saya ambil dengan Dreyanz 3 event with 2 photographers plus free 3 outdoor session on the same day, harga tak lebih dari 2500. Memang penjimatan hebat abad ini. Oleh sebab waktu bertandang nanti diadakan sebelah malam, nak taknak kena juga buat free outdoor malam tu. Dalam kepala dah imagine I-City...wait for us. HAHA.

So far, PR pun bagus, message je la apa pun masalah, mereka akan segera reply. And you can choose photographer mana yang berkenan di hati. Of course saya pilih Redza (principle) dan Nik (sebab dah pernah jumpa, so takda la nak malu-malu sangat nanti). Hari tu ada readers yang tanya Redza mana? (maaf, tak ingat nama readers) Redza from Dreyanzcolour ni lah dia.

Sekarang, mereka sedang buat promosi outdoor yang bernilai RM 150 untuk pre wedding atau maternity atau yang sewaktu dengannya.

Nak tahu lebih detail, ask them directly

Redza [FB]

Nik [FB]

Dreyanzcolour Photographer [FB]

Pic credit: Their FB :)

11 feedback:

Alia.A said...

wah. thanks! ko mcm bleh bace ape dlm otak aku ek yati. aku bru je plan nk buat post wedding. hehehe. thanks again yati! u saved me!!! hehehe

Miss Sunshine said...

menarik tawaran tu... hasil kerja pun mengancam... memang tak rugi kita laburkan duit untuk sesuatu yang bagus.. kepuasan berganda-ganda.

LisaLisut said...

tu mmg penjimatan berganda2!!!!!!! best gilaaaaa.gmbr pn cantik!

~ NANA ~ said...

wahhhh...nk try tny utk post-wed la...hihi

Hunny Kitty said...

oklah harga nih....photoG ai tu hari pun 3events 3 photoG 3 outdoor ...tapi less then this..hehehe sila try!

anaztasias nora aira said...

nice dear. tunggu post wed lak ehheeh

miszatie said...

wah3...nice photo die..pandai men dengan angle..boleh ni amek utk my wedding..
x kesah la brp janji kenangan seumur hdp mesti kena kaw2 nye cntik :)

K.I.N.A said...

cantik2 gambar die..sape yg lari smgt nak amik bunga tu? yaty eh..

hah..tak amik lg kotak ng yaty..hee..

.:shura shushi:. said...

dulu sis i kawin ambik Redza nie..pic mmg cantik..redza pun baik senang deal :)

Hidayati Farhan said...

alia
belog ni mmg mcm superman weh, selamatkan org sana sini

hana
yupp, asalkan hati suka. nak spend lebih pun x kisah :)

lisa
kannnn

nana
sila2. hehehe. baru nak post wed ek

raden
amboii, nmpk cam lagi murah je tu. ahahaha

nora
sila2. ehehehe

miszatie
yess, value for money :)

kina
yaty lettew. ahaha. aah la hai. nnt kite PM kina

shura
ye ke? besh kannn. ehehe, kita ske :)

.:shura shushi:. said...

awak!!time wedding sis i ari 2..i siap mintak redza ambik pic time cukur jambul anak buah i..sedangkan tak termasuk dlm package pun..tp redza nie 0n je..pic pun siap cepat je :)