Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday - Where To?

Bali

OR

Krabi

Tough decision. A lot to consider *sigh*

Say you?

23 feedback:

~ NANA ~ said...

dua2! hahaha tak membantu langsung :P

♥ Kasut Pink ♥ said...

Nak jwb mcm nana, dedua jugak. Tapi lebih krabi kot..

Nadya Zahid said...

2-2 tempat best beb...if u concern about halal foods, then opt for krabi instead coz kat bali mmg susah dapat makanan halal...babi guling die bersepah2 tepi jalan kot...
n i rase expenses in krabi cheaper than bali...
kat bali ni, if u suke scenery...mcm nak tgk padi bukit..gunung2 die cmtu..then this is the place
if u suke beach...snorkelling to see underwater..then krabi is the best...
coz bali nye beach x menarik...
tu pendapat nadya la..
does it help?

LisaLisut said...

i agree with nadya :)

1st tgk budget.lepas tu br ikut nafsu nk mana satu.haha

like i said,i dont care much about the places,yg penting ade KR di sisi.muahahah(kalau kau dak yang le ;p)

UyaRayza said...

kalo uya jawab dua-dua boleh heheheh...canteknyeeeeeeeeeeeeeee

zimie said...

a lot jugak la.terasa 2,2 nak pergi.haha kejap pk.

i think krabi.bali byk dugung pink(?).yang mana tidak elok utk kesihatan dak yang yaty.heheh

Miss Sunshine said...

dua2 pun best.. tapi kite tak pernah pergi pun dua2 tempat tu.. kene tanya yang pakar ni...

Nadya Zahid said...

yati-nadya dah 3 kali pegi 2-2 tempat tu beb, but still rase krabi lagi best!heheheheeh :)
maybe coz kat bali tu kalau nak gi travel 1 ke 1 tempat..amik mase..so mcm bosan duduk dalam van.
mcm nadya ni mmg pantang tgk air..nampak je air biru/hijau kat krabi tu..mmg trus terjun bot!hahaahahaahah

fira. said...

ko gi teluk cempedak je la yati.. hehehe..

Renee Meow said...

ala kat bilik pengantin je..jimat.. haha tak membantu kan ;p


i vote for both!
haha tak membantu jugak kan ;p

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Khairiyah aka Kerry said...

please please please choose KRABI!!
hahah

I VOTE FOR KRABI!!
-Kerry the pink lover-

fitria said...

haha nk jawab cam renee.. kat bilik tdo n bilik air je. opsss.. :P bali bez.. tp cam krabi lg bez kot.. tunang i nk g lombok.. siot je..

gadisBunga said...

tempat sejuk2 la baru best..!! eh?

lien said...

krabi laa..tapi kalau dapat dua2 lagi best..hohoho

tqahmisdar said...

krabi! p/s: name dia mcm crab aka ketam..byk ketam tak kat situ? hehe

Linda Yusoff said...

Dear, smlm br bincang hal ni dgn tunang.

kami dh ade tiket ke Krabi, 1 week after majlis my side, but hati i teringin nak ke BALI.

tapi dah bt comparison, Krabi lbh murah dr BALI.
makan lebih mudah dapat.

and mcm lg sweet kat KRABI kot. hehe.

* BALI pun under my consideration, tp tix blum ade lg, if AA buat, harus grab. tp at the momement,

I choose for you KRABI. hehe

StrewberiManis =) said...

2-2 kot? hahahha xmembantu langsung la :P


but for me, i vote for krabi :D
yeahhhhh :)

amani.. said...

vote for bali...
sebab qis tak pernah pegi lagi nnt yati dh pegi leh review dalam blog hehehe...

tiramisu said...

krabi kap pung kaapppppp...... ^_^
jom pi sesame! hehe....

hazlynda kushairi said...

lebih romantik - bali
lebih jimat - krabi

HEHE tak membantu ek?

Hidayati Farhan said...

HAHAHAHA, semua adalah bersifat membantu. I heart all of u. Thanx utk semua. yg rs x membantu,anda dah membantu menceriakan hidup saya dgn komen2 anda lah. Muahhhxxx

nida-razak said...

dua2..hehe..bali best gak..romantika de amor...hee

miss nina said...

me prefer bali to krabi