Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday - Taknakgemuk.com Challenge

Zaman nak bajet hot tapi tak perasan hot


Berat - 46 Kg
(Tak, tu bukan ex-BF saya. Tu ahli kumpulan Element from Indonesia)

Zaman Hot n spicy macam ayam yang nak digoreng


Berat - 60 Kg (ni bulan Mei itu hari)

GEMUK GILA. BENCI!!!!! (or yellow just not my colour?)

Yeah, lets put the blame on yellow.

Jadi, saya sekarang tengah join Kurus Sebelum Raya Taknakgemuk.com Challenge. Untuk Atkiners Diet boleh like Fanpage Taknakgemuk [LINK] dan ikutlah apa yang dia suruh buat.


Kenapa kita tak pernah perasan yang kita pernah kurus, kenapa bila dah gemuk baru perasan. Eh? Aku dah gemuk? Kenapa? Kenapa? Tak sempat nak bajet hot masa kurus. Tau-tau dah gemuk. Dunia ni tak adil (Tiba-tiba nak salahkan dunia) Ok Bai

16 feedback:

Adawiyah A.Halim said...

hahahah..yati2..pagi dh buat amuk..lariiii...hahaha

Nurul Aima Hj Kaim said...

jom salahkan kaler kuning!!

Taufan Bin Ribut said...

bhahahaha..joging kene banyak ni..


Entri Terkini : Asal lah cakap jepang lak ni????
Entri terdahulu :Tentang aku si blogger picisan

Watch my video songs ^_^

♥ Kasut Pink ♥ said...

Awak tak salah yati, memang kuning tu yg salah. psst..jgn kobar2 sblm raye je tau, lps raye pon mest trskn jugak.. ngeee...

nida-razak said...

hehe...nampak len yaty dulu..tp btul la, kita xpnah sedar kita kurus smpai kita da gemuk, baru sedar penah kurus..waaa....tp yaty xla gemuk sangat..cute2 gitu.. =)

wanie said...

kakkk! nak tahu tak? wani prasan ada sorang pembaca berita tv3 pukul 8 mlm ada muka sikit2 mcm akak...die sorang je pakai tudung. akak try lah cari...ekekeke

lagenda said...

Errrr..gemuk2 ni isu sensitip bg mak. Motip??? Mak pun dah gemuk skrg ni!!! HUaaaaaaaaaaa....

syahida said...

hehe...time ko 46kg dlu...aku 56kg...hahaha...skrg dah trun 49kg...ko lak 60kg....so...ko nak tau aku wat pe...aku mkan bnyak2.....dgn krap...2 yg wat aku krus...xleh pkai lgsung kan aku nye plan diet ni...hehehe

Mawar misswateva said...

yup btol yaty..
knape knape dan knapeeeee..
i pn dok ter pk2.

Linda Yusoff said...

lets positif

org kurus tu tak cukup makan. wakakakaka. * panggg

UyaRayza said...

on my way to kurus jugak :(..but dont know how...waaaaa menciiii

Aida Azryn said...

hehe.. sila amalkan senaman. ;)

Miss Sunshine said...

yaty! teringin nak berat 46kg... huhu, seumur hidup tak pernah rasa kurus... huhu. sekarang je baru nampak perubahan sikit.. chaiyok2 jom sesama kurus yaty...

~ mizzAmy ~ said...

sama lah. dulu ku kurus, beria nak berisi skit. now dah berisi. semua org kutuk2. uwwwaaa... stress tau!!

iedaurora said...

jom berdiet sama2...

Cik Zimie said...

ehh kenapakah saya tak perasan post ni yati???

saya pun sedang ke arah diet atkin nih(betul ke eja.ntah.haha)

cayokcayok2.haha time kite post ni, mesti yati dah kurus.gaaaa.ok bye.