Monday, July 11, 2011

Random-ness

  • Hari Jumaat streamyx di panah petir. Dunia terang menjadi gelita. AHAHHA. Terus hidup tak keruan. Apa pun tak boleh!!!
  • My Atkins diet ruined habis since Jumaat malam celebrate birthday July-ians  (emak, Kakak dan kakak ipar) Sabtu malam kenduri tahlil for Ehsan's Families dan Ahad adalah housewarming emak kepadamy neighbor. Still, no rice taken. Cuma makan yang manis dan bertepung. Arghhhh
  • Hari ni sekolah cuti tanpa syarat. HAHAHA. Once in a blue moon lah sekolah nak cuti secara tak bagi salam. Am so happy. 
  • Akan settle kan HIV Test dan Talasemia hari ni. Appointment is set dekat KK Shah Alam. Ohh, hati senang bila dengar suara lemah lembut nurse yang jawab telefon itu. Pagi-pagi mood baik lagi rasanya.
  • What else? Tengah sibuk siapkan barang-barang untuk pre wed this Saturday. Semangat lebeh lah kan.
  • Later akan update belog secara proper. Nuffnang dah bagi BE banyak-banyak, tak baik lah buat kerja sambil lewa. AHAHAHA, Unique Visitors pun dah merundum bawah 1K. Bad reputation ni. Ececececeh. Nak kena BERSIH, BERSIH kan sawang skek. 
  • Rindu nak baca preps sekalian geng. Tunggu lah saya buat serang hendap :D

5 feedback:

fira. said...

wahhh... excited nye nk ber pre-wed! have a good time cik gu oihh.. nnt update tau pasal ur HIV test kt KK shah alam. kalo ok i nk buat je jgak. senang.. =)

Miss Sunshine said...

jelesnya yaty dapat BE.. kenapa kite tak pernah dapat pun.. huhu. kita pun tak buat lagi ujian hIV. tapi maybe buat KK Pantai kot.. mengade kan nak buat kat K.L. hahaha... nanti cerita pasal ujian tallasemia tu dia buat cmner ye..

~ NANA ~ said...

streamyx dipanah petir mesti u mati kutu kn??? kekekeke

cpt, update psl preparation :)

miss nina said...

wah..semangat bride-to be nih.
chayok yaty!

StrewberiManis =) said...

ok yaty, sila update dengan pantassss
rindu dengan penulisan kamuuuu :)