Thursday, July 14, 2011

Pre Wed Idea - Picnic

Finally, lepas macam-macam idea datang bertandang. End up kami memilih tema yang cliche. Malas lah nak fikir benda luar kotak (think out of the box)

Seperti yang telah dirancang

Date : 16 Julai 2011
Time : 9.00 am
Venue : Lake Garden
Theme : Picnic
MUA : Mizz Amy
Photographer : Izan from The Photolicious

Thanx to Mr google For all the pictures. Sangat inspired

Bakul - Check
Lolipop - Cari esok
Board - Check


Mana nak cari rabbit?
Scratched that. Siapa berani nak pegang rabbit?
HAHAHAHA
Falling in love dengan pre wed idea dari Subhi Karim ni

Kita tengok lah apa hasil pre wed sabtu ni. Seorang Cam-Whore. Seorang lagi mintak senyum pun macam orang nak rompak dia. Tehee. Hopefully Dak Yang bagi full cooperation. Kalau tak kena photoshoot lagi sekali. HEHEHE.

Saya? Seploh kali pun suka :D

11 feedback:

~ NANA ~ said...

yeayyy...finally u pilih picnic :P

LisaLisut said...

pose jgn tak pose. ;p

Miss Sunshine said...

suruh Dak Yang senyum jugak.... paksa tau! hihi.

Hidayati Farhan said...

nana
yess, finally

lisa
hahah, akan feeling2 ANTM

hana
hihi. tuh la. kena ugut neh

♥ Kasut Pink ♥ said...

yati, sile beli majalah ujang/gila2 supaya dak yang kamu senyum mcm dia yang nak rompak orang... haha

fitria said...

comel la pose wat mulut senget2 tu.. nnt yaty wat ye.. mst cute.. :)

Hidayati Farhan said...

Ct
hahaha, ye kan. x pon pasangkan maharaja lawak

fitria
hahaha, org dlm gamba tu mmg dah sah2 cantik. saya? mcm spastik kang jdnya :P

Renee Meow said...

romanticnyer theme picnic... ala2 vintage gitu... bile laa i nak wat pre-wed lagi nieee.. hehe ;p

~ mizzAmy ~ said...

picnic theme best apa? romantika kapoira gitu. see u this saturday. =)

Syima Syaz said...

dulu tunang i ada 2 ekor rabbit australia..1 wani, 1 wan... nama nak sama je dgn tuan kan...hahah

tp rabbit tu dah kena sedekah...
kalau ada sure i bagi u pinjam

Hidayati Farhan said...

renee
lagi tu x thnnn. haha

amy
yayyy, see ya

syima
haha, xpe la dear. sume pon pengecut. haha