Friday, July 29, 2011

Ini Blog Saya? Ye Ke?

Angin dari mana tah bawa sifat rajin saya pergi jauh. Jauh sangat. Sampai rasa, nak tekan blog address sendiri pun malas. Traffic merundum tak yah cerita. Ah, malas no 1. Traffic takda dalam list kalau malas dah sampai.

Saya sibuk nak complete kan list Harus Makan saya sebelum Ramadhan tiba. Sebab lepas Ramadhan akan strict berdiet untuk tiga bulan. Ahh, dari dulu aku dengar dia ni diet, tapi badan masih macam tempayan jugak. Ohh, shadap!

Progress kahwin nak start balik bila ticker da jejak angka 100. HAHAHA. Gila lah kan. Kad kahwin pun aku tak buat lagi. Esok, kalau dah tak sempat, ada yang rajin nak tulis pakai tangan satu-satu, saya tak susah hati sangat. Yes, you lah sayang. Orang aja buat kad, amboi, sikit punya susah.

Tudung pun takda, kasut pun takda, veil untuk nikah belum tengok, kad kahwin, door gift, langsir, dressing table, room deco, bla bla bla.

Semuanya LANTAK situ. hahaha. Pandai lah esok saya menggelupur sendiri. Yes, having dinner with awesome fiance yang geleng kepala tengok tunang dia makan whooper tak toleh kiri kanan dah. Lepas 2 gigitan, am full sayang.

Habiskan, selagi tak habis jangan balik!!! Awesome fiance dah jadi Fiance Firaun. Kejam wehhh.

Jadi sekarang perut saya adalah boncet macam katak kembung. Sikit hari lagi, meletup lah ia. Ok, bai Tahajud Cinta dah mula

7 feedback:

.:shura shushi:. said...

still ader maner ag..dunt worry
slamat berpuasa dear :)

Miss Sunshine said...

cik yaty... kite pun ade list harus makan sebelum berpuasa... pastu nak start diet kaw2 punya lepas ni.. hahaha, pdahal dr haritu berazam nak diet. turun 1kg, naik 2kg.. hahaha

Aida Azryn said...

sila buat sit up ye. hehe. :P

miszatie said...

makan kenyang2 before pose yee..:)

MasZuber said...

makan selagi mampu dan bernafsu. jgn tahan ;p

gadisBunga said...

kalau jumpa diet yg paling berkesan tanpa kene pantang makan, tolong bagitau ye. ihihih~

licA said...

ku baca blog ini. jangan malas tulis k.ku dah link dah kat blog ku :)
http://rambutkerly.blogspot.com/