Sunday, July 3, 2011

BBF Wedding - Wawa Yusoff

Pheww, mesti kalau timbang sekarang berat naik mendadak. Lupakan timbang. Dah kalau nama dia kenduri, tapi datang makan angin je, lebih baik pergi makan angin sana. Ada faham ka? Abaikan

SO, bertolak dari Klang pukul 11.45 membawa 2 orang sahabat yang kental jiwa sebab tunggu yours truly bersiap. Sendiri mintak orang datang awal, sendiri yang tak siap-siap, sendiri yang rasa nak lempang diri sendiri.

Tak susah nak cari rumah Wawa sebab signage di mana-mana dan ada banner sebesar gajah depan lorong nak masuk rumah Wawa. Still, terlajak beberapa Meter. Memang tak boleh harap sangat kalau Yaty bawak kereta.

Sampai-sampai terus lah menconteng arang dekat guestbook Wawa

Guestbook Corner yang simple tapi cantik. *suka*


Muka macam nak makan pelempang

Lepas main conteng-conteng dapat makan pula. Lauk sedap. Oh, apa pun tak dapat nak snap sebab rushing sangat. Lepas makan terus masuk rumah dan cari bilik Wawa. Beliau tengah bersiap waktu tu, terus mintak izin nak culik dia dari MUA. 

Pengantin tanpa lipstick pun lawa dah.
Perempuan gemuk berlengas dan berlemuih je yang tak lawa T___T


Wawa sangat kecil like tiny miny Wawa. Saya dah berasa seperti Giant. Raksaksa Gorgon pun iye jugak.

Suka bedroom deco. Simple je tapi sedap mata memandang. Takda serabut selirat

Sebelum balik sempat berjumpa dengan

Adawiyah 

Doorgift Wawa berisi

Kalendar, biskut ikan dan apam telur dinosor.

Yang coklat tu dari rumah kawan saya. Abaikan

Rasa stupid bila takda snap gambar pelamin langsung. Duhh!!

Selamat Pengantin Baru Wawa dan Suami. May both of u live happily ever after

15 feedback:

.:shura shushi:. said...

kalender tu nice lor!

Cik Emie said...

wahh ade kalendar..yati u g terjah mse pengantin tgh bersiap ek..sempat tgok rombongan laki x?hehe :P

Nurul Aima Hj Kaim said...

betol lah mcm mn ble missed amik gmbr pelamin..?

Hidayati Farhan said...

shura
mntk wawa pos. ahaha

emie
mane sempat, i larik keja wedding satu lagi

kak nurul
tuh la, pelamin tepi rumah bole lupa amik :)

nida-razak said...

bole plak lupa amek gambar pelamin..nasib sempat culik wawa kejap..hehe..

LisaLisut said...

cntiknye wawa.cntik polka dot adawiyah! n u yati.flawless skin ok!

lovelyadibah said...

rugi xdtg awal.sob sob.

e k i n ♥ y u s r i said...

x dpt nk dtg wedding wawa

Fariza said...

fariza pun xdpt dtg wedding wawa. hu3.

♥ Kasut Pink ♥ said...

Tebal btl guestbook wawa.. Beskot ikan best, tringat zaman dulu2... Yati yg lebih sexcited dari penganitn nampaknye..hihi

Renee Meow (Rini Dato Mohd Khalid) said...

sorry didnt make it.. next wedding kite jumpe eh?? hehehe.. btw u all sgt cute.. baju adawiyah sgt cute! :D


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

zimie said...

daling mane nye telur dinasour tu?hahaha kelakar keh.cantik baju sanding wawa tuh!! aaa bestnye yati jumpe bbf.tsk tsk.

Hidayati Farhan said...

nida
tuh lah, kite ni mmg lah. pelamin la org nk tgk. ahaha

lisa
ahaha, dtg dekat tgk, pengsan u lisa oiii

dba
rugi x jumpa dba. sobsob

ekin
xpe, next wedding ade :D

fariza
oloh, xde rezeki nk jumpa kan

Ct
tu la pasal. ahaha. over. biskut ikan dap dap taw :D

renee
yup, kite jumpa next wedding lah :D

zimie
dalam paket tu, x nmpk ek. hehe.

Wawa Yusoff said...

yati oh yati!! hehehe
dear, thanks sangat datang wedding wawa.. suka sangat tengok yati. mesra je.
walaupun xpenah jumpa. dapat jumpa sekejap pun dah tau dah yati ni sangat mesra.. Thanksssss :)

kAseh Mir'Ha said...

sy p0n ade jgk kat kenduri wawa tau. wawa 2 ex schoolmate sy ler. =p...j0m exchange link. sy b2b jgk.