Saturday, July 23, 2011

7 Series Bukan BMW

....tapi Harry Potter. Khatam sudah semua series. Oh, Al-Quran tak khatam-khatam pulak. Errr.. Insyaallah, Ramadhan ini.

My Fav pick are

Paling buat saya menitiskan air mata laju-laju waktu Harry Potter and The Deathly Hollow PART 1

Sangat sedih dan mensentuh kalbu. 
Pelik, tengok Harry Potter pun menangis?
Yes!

Tapi, cerita yang saya rasa a bit boring dan kalau marathon semua series, saya mesti skip this one
Harry Potter and The Chamber of Secret. Cemuih.
My Fav Character pulak tak lain tak bukan

Sirius Black

Saya suka lelaki jahat physically, tapi dalam hati ada taman.

My Fav Guest Artist haruslah

Cedric Diggory.

Waiting for ya in Breaking Dawn this coming Nov

The most beautiful woman in this series

Ginny Weasly

Masa kanak-kanak rasa macam dia tak cantik, bila dah grown up, walla!!

Dan saya paling teringin nak makan

Licorice wand

*yummy*

Dan

Pumpkin Juice.

Ohh, this film affect me a lots. Gonna missed Harry Potter.

6 feedback:

Linda Yusoff said...

saya tak pernah tahu mane-mane siri harry potter T_T

Cik Emie said...

haippp xbole curik edward cullen saye tahu! :P

hanys said...

betull. sedih tgk harry potter last ni.. menyentuh kalbu sungguh!

.:shura shushi:. said...

tak tg0k lg..=(

transfomer pun tak tgok lg =(

e.t.t.y said...

yela, kita kan membesar sama sama dengan harry potter. pehal kan tengok HP pun sebak. haha, tp mmg tersentuh kejaplah kalbu malbu tu...

シマ Syaz said...

mee too!!!
masa 1st time baca HP, terasa nak masuk sekolah hogward...