Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday - RKM

Go and visit





P/S : Anon, klau berani takyah jadi anon sangat lah. tak nice and nampak cam pengecut skek kalau awak sangat benar sebenarnya. BTW, thanx ya sebab sudi drop by.

20 feedback:

tqahmisdar said...

cantik yg grey pink tu..hehe

.:shura shushi:. said...

awak!cantiknye

**ader rase tak sabar tak..hihihi

cik yaya said...

I managed to read that anon a.k.a mak enon punya komen.and hell yeah she's kinda rude.

you do have the right to have your own words (on your page)--which she didn't have(or too afraid to show hers??)sbb selalu nya mak enon begitu tingkah laku nya.

kya pon akan stand up for my own designers.like hello???I've paid them right? percaya lah,kalau awk byr jovian nti dia kata awk show off pula.

btw, mungkin dia adik kate middleton, pippa middleton kot?? ROLF

bulan darling said...

ANDA NAMPAK GEMOK yg benar anonbymous yg pemes.

eLL said...

yang mana satu pilihanmu yaty?

LisaLisut said...

gile lawa baju dia wehhh.ahhhh takpelah i dh redha je.hehe.sure u look pretty yaty!

ni ape cer anon2 ni?aku miss apa2 kah?

Hana Soffelia said...

Yang first sgt cantik Yat.. ^_^ tu ke baju sanding? hehe

nida-razak said...

yg fist tu warna dia cantik...tp nida ske yg second tu gak, sebab ada kain songket...aisyh..dua2 la cantik...

Miss Sunshine said...

Sangat suka kebaya yang pertama.... Cantik lah...Gambar ketiga tu sangatlah sopan.. hehehe^_^ Ape kes anon tu...?

UyaRayza said...

sangat-sangat sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hehehe..yg grey tue cantek hehehe

Ms. Fiena said...

yaty saya xrasa ni baju2 anda. xkan anda dah reveal kot. ini mungkin anda nye try2 version.

eh tapi ni ke.. haha

kte suke yang lasttt. sbb ape2 je yg campoq songket kte bekenan. plus train die lawa. eh betulkan name die train. haha

Wawa Yusoff said...

yaty..!
wawa suke yg first to. ade pink2 sikit.. sweet sangat...

btw, ni ape anon2 ni..? xpaham. ceciter sikit..

fitria said...

poyaty... cantik la yg grey-pink tu.. nk tanye kat RKM ade tak baju yg takdek train labuh sgt sbb wat majlis kat kampung which is kene berarak atas jalan tar so kalau boleh xnk la yg pnjg sgt trainnye..

~ NANA ~ said...

fiwitttt~ ngorat boley? :P

pink grey cantek dear :)

Hidayati Farhan said...

tqah
cantik kan, tp besar sket

shura
hahaha, tak saba dah lame dah.

k.ya
kannn, this is juz what I thought. nape dia mrh sgt tah. hal kate middleton pon dia nk amik pusing

eca
time kasih si pemes

ella
x jadi pilih yg ni pon. sbb tu tunjuk sini :))

lisa
ye, mari kite redha, I x amik pon yg i pkai ni :)

hana
klau x ini la bajunya, tp x jd :)

nida
pegi la RKM, lagi kelabu mata

hana
nnt kite cite eh. sopan? ahahaha

uya
saya pon suka yg tu. tp x jd amek :)

fiena
awk mmg pandai. mmg bukan sbb tu tunjuk. hahaha. ye la train nama dia :)

wawa
aah, ade pink2, tp x amik pon. anon? nnt lah

FM
ada2. tp x byk. aritu yg yaty tgk warna silver krim. yg lain2 x tahu klau ade yg org sewa. awk gi tgk maria

nana
ahaha, nk ngorat si mokmok tu ke? nnt awk menyesal. hahaha

Aida Azryn said...

cantik2 baju. :)

Cik Emie said...

cantik gile lah dress grey+pink tu..melting oledi hihi :)

Cik Hazz said...

suka yg ada pink tu. sweeeeet~~
i pun nak tau cite anan to jugak. share lah sikit *tetiba* huhuhu~

http://cikhazz-is-writing.blogspot.com/

MOI said...

rindula zaman2 buat wedding prep nih... ;)
btw, yg pink + grey tu look nice.

syahida said...

ty...bila nak kurus???nmpak berisi benar...berusaha k darling... :D