Wednesday, June 15, 2011

Wordless Wednesday - Remy Ishak ; I Love You

Saya bukan peminat Remy Ishak
Saya bukan pemuja Remy Ishak
Saya bukan pencinta Remy Ishak

To tell the truth - I hate Remy Ishak and I wish Remy tak berlakon pun dalam Nur Kasih. Ih, buat semak ah mamat ni. Tak handsome pownn!!!!

Tetapi, akibat VC ini



I chocked back my own words (Betul kata orang, jangan benci sangat nanti jatuh suka)

Remy Ishak Handsome, awesome and som som yang lainnya *menangis*

I am melting. I wish saya ada kuasa Super Saia dan tolak Alyah jauh-jauh. Saya mahukan tempat itu.

Remy u make my heart stop beating for like 2 sec. Kalau lama-lama stop beating arwah dah la. HAHA

Forgive me darling Fiance. Cinta Tak Diundang. Eycehhhh, cehhh CEH!! (Mungkin lelaki yang sedikit serabut memang menambat hati saya  )

13 feedback:

LisaLisut said...

sorry poyaty but i have to say this - i taksuka remy ishak.hahaha.wpn org kata lakonan dia mantap tp i tak minat.lol.penah jmpe duk sblh meja kat mamak n he's kind of poyo.wallahualam.ok bye.haha.
saya pencinta fahrin ahmad farid kamil aaron aziz yawwwwwwwwww ;p

LisaLisut said...

tp lagu alyah tu mmg sedap,nangis ok.huhu.kalau laki tu tkr ke pelakon2 di atas lg feeling noks ;p

Hidayati Farhan said...

I pon x suka, at first, Tp sbb tgk VC ni lah, I terus terjatuh2 suka. Mmg byk cite buruk psl dia kan. He is my new hero yawwww.

aik lisa taste abg body je sume. hahaha

♥ Kasut Pink ♥ said...

Takde suke sgt n takde benci die sgt. Suke tgk badan die je kot. Ngehngeh~~

Hidayati Farhan said...

hahaha, saya dah terrrrsuka sangatttt

amy fahmi said...

yati gatai! haha.
i pun x minat remy ishak. pelakon melayu pujaan hanya hans isaac. melayu ke? haha. tu pun sbb bagi i die encem. hihiii

UyaRayza said...

biasa jer tgk remy ishak hehe..tp ok la..suke zulyahya huahuahuahua..sbb muka ala2 Mr. Rayza (boleh? heheheh)

Ms. Fiena said...

remy boleh laaa..
aaron lagi boleh..
adi putra boleh sangatt..

maCy said...

mana wordlesss??

StrewberiManis =) said...

betullah kata org tua2
kalau benci sgt la kononnyeee sampai menyampah tahap dewa,
tapi 1 day mesti akan "dekat" dengan kita
mungkin akan jadi kekasih, suami, isteri, bestfren n etc


bhahahhha :D

gadisBunga said...

remy ishak yummy.

eheheh~

Hidayati Farhan said...

amy
U ponnn. haha. hans isaac? dia dah tua lah. da x season :P

Uya
ye ke? sok tym awk sanding, kita nak naik ats pelamin, mntk sain zulyahya. haha

fiena
ohh, bab lelaki x takut pun nk masuk belog yaty ye fiena. gataiii

macy
wordless dr biasa :))

SM
betull, jgn benci org moral dia

GB
yayyy, high five :)))

anaztasias nora aira said...

errre saya xsuka sgt remy ahahhaha :P