Wednesday, June 29, 2011

Thank You Mr. Bloom :D

You made my life more easier.

Tak payah bayangkan hot guy ini lah oiii


Tapi Bloom.Com.My [LINK]

Mula-mula rasa tak tahu nak beli apa as a birthday present. Since budget restraint neh, semua kena fikir doploh kali. Lepastu mentol pun bercahaya like ting ting ting doploh kali juga.

Hari tu ada terbaca yang Puan Raden surprise kan hubby dia menggunakan bloom.com.my neh. So, why not saya buat percubaan main surprise-surprise since semua surprise saya tak pernah menjadi T__T

Bila buka je website neh, mata jadi kelabu asap. Lepastu rasa macam nak hadiahkan untuk diri sendiri pun ada. HAHAHA. Bunga, teddy bear, coklat. You name it. Semua pun ada. Dari budget serendah RM100. Untuk semua occasions. Eceh, buat iklan tak berbayar.

I took a while untuk bertenang dan memilih. Mula-mula ingat nak bagi set ini


Tapi tengoklah Ferrero Roche ada 4 ketul. Dah lah nak deliver kat rumah FFIL. Takkanlah mereka nak jadi saksi je. HAHAHA, kalau makan pun lekat celah gigi je. Nak beli yang banyak-banyak. Errr, budget restrain remember?
Akhirnya, saya pilih *drum roll* ahh, annoying




 
Kalau yang ini serumah dengan jiran-jiran rumah sekali boleh datang rasa.
 
Service tip top. Lepas je kita send form online, dia terus call dan tanya dah buat payment belum. Lepastu, semalam pagi dia call Dak Yang dan kasi tahu ada courier nak datang pukul 11. Dia takkan bocor rahsia cakap Your fiance ada hantar buah ni. Takda takda. HAHAHA. Tapi, pukul 10.00 da terpacak depan rumah Dak Yang. 10.05 dia akan hantar mesej pada kita bagitahu yang barang kita dah selamat sampai pada penerima.
Rasa yakin dan selamat, lepas ni ingat-ingat nak bagi kat diri sendiri tulis from secret admire. KAHKAH. boleh feeling-feeling ada fans yang ramai. Pfftt

Ini lah dia rupa basket of fruit tu

Ini pula kad yang dia bagi sekali :D


13 feedback:

e k i n ♥ y u s r i said...

wah....
bestlah

fitria said...

hehe.. xpelah yaty,kite wat suke same suke nk? yaty anta kat maria. maria anta kat yaty.pastu kite tulis from secret admire.. kuikuikui..

Hunny Kitty said...

mati2 ai ngat u bagi sejambak bunga yg besarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr punya...bagi sebakul buah...manis sungguh!!! hehehee

~ NANA ~ said...

awwwwwwwwww lomantik gitu :P

yUmIe said...

wah fruits!!nyumm..nyumm..

Hana Soffelia said...

Sweetnya...T_T

Norhidayah Rasin said...

wah bestnye idea ni..tq,pasni nak buat la =)

Hidayati Farhan said...

ekin
best best

cik FM
idea bernas. marilah jd SA masing2. ahahaha. kite nk tedi bear taw

raden
bunga tokleh mkn. kang sume pakat2 tgk bunga

nana
ala, x same dgn lomantik org da kawen. haha

yumie
jgn ngidam, kite jauh nk bg. hahaha

hana
ahahaha, sweet like candy

dayah
sila la buat :))) alang2 anta klang, anta umah kite skali taw. haha

zimie said...

sweetnyeeee lahai.okla bagi buah2an suruh encik tunang membesar.sihat dan cerdas.;p

amy fahmi said...

hihi. terfikir nak buat idea ni gak. tp kan..kalau tunang amy la..sah2 ade courier die syak amy. sbb mmg suke wat seprais tak jadi kat die..hoho

StrewberiManis =) said...

best gak suprise cam gini
lepas ni leh buat
thanks for sharing ye :)

mawar:merah:jambu: said...

wahh...bessnye suprise2 ni =)
dear, i followed u. my blog here http://mawarmerahjambu.blogspot.com/

.:shura shushi:. said...

kakak!!

baru tau ader benda nie..bez!bez!!

:)