Thursday, June 9, 2011

Tak Sangka

HAHAHAHAHAHAHA. Bukan ada apa pun. Cuma rasa WOWWWW!! tak sangka

Apa benda weh? Apa benda?

Baiklah, tak sangka yang sekarang ni emel adalah tempat paling kerap dikunjungi dan aktif menerima pertanyaan. Faham ka?

Dulu belog ni takda lah informatif dan ilmiah sangat. Sekadar tempat untuk main conteng-conteng takda hala tuju. Tapi, sekarang dah ada a few readers yang emel tanya itu ini.

So, sangat tak sangka lah. 

Baiklah, baik. Aku punya inbox hari-hari terima 1000 emel. Takda kepoh macam ayam nak bertelur pun? Bagi lah chance orang baru nak kumpul 1000 emel ni act sikit. HUUUHEEEEE

8 feedback:

lovelyadibah said...

wah!glam u!:)hehe

StrewberiManis =) said...

bhahahaha ni yg nak gelak ni
sebab baca 2x pon masih xfaham ur intro
last2 baca endingnya baru ngerti :P

yeayyyy yaty dah glamourlah sekarang :)

zimie said...

hehe kan yaty?zimie pun.tak disangka2.masa awal2 berkecimpung(eceh awal tuu) ade sorang ni email advise pasal baju nikah yg zimie beli.haha layankan aje.

zaradgreat said...

wah. mantap2. hehehehhhee
nak emel yaty laa. nak tambah kan inbox lagi. hehehe

Nurul Aima Hj Kaim said...

wow!!

Miss Sunshine said...

wow... glamour you... ^_^

nida-razak said...

glm yati..mintak otograf..hehe

UyaRayza said...

wahhhh dh fofular dh skang heheheh