Friday, June 17, 2011

A BIG Thanks to : The Craft Potion & Creative By Lynda

Rezeki Allah dimana-mana. Alhamdulillah.

Saya adalah penggemar contetst yang suruh email je. Hah, email je. Tak susah kan. Lepastu pray hard. Alhamdulillah, rezeki memihak kepada kami.

Saya menang motor. KIHKIHKIH

Tak tak. Sebenarnya from Creative by Lynda atau CBL [Blog] [FB] saya menang 30pcs VIP Thank You Tag.


Baca tentang ni dah lambat, date yang dilist kan sudah hampir full, tapi date saya belum ada orang lagi. Macam torpedo lah saya menyerang Cik CBL dekat email dekat FB sebab nakkan tarikh itu. KAHKAHKAH.

Finally,
Walaupun sebenarnya saya berkongsi tarikh dengan Natrah Jaafar. Tak tahu lah CBL tak perasan atau beliau kesian saya yang terhegeh-hegeh sana sini sebab nak menang motor ni tadi. HAHAHA. Thanx Lynda.

Kemenangan kedua dari The Craft Potion [Blog] [FB]

Baca ni, baca ni (muka belagak) 

Memang tak tahu masa tu sebab belum balik sekolah. Then Hana yang sweet tu yang beritahu di wall FB


Kalau Hana tak cakap memang tak tahu lah. Thanx Hana. Thanx Yanie juga sebab pilih Yaty menang candy buffet neh. Memang teringin nak ada candy buffet, tapi budgetnya yang takda. Tercapai gak impian nak ada candy buffet. Siapa nak rasa datang hari pernikahan. Hari persandingan tinggal kulit candy saja untuk anda. HAHA

Both The Craft Potion dan Creative By Lynda adalah kepunyaan Ex B2B yang ada wedding sangat cantik. Do visit them. Ada hand bouquet dan macam-macam yang cantik-cantik. Perempuan kan suka pada yang cantik-cantik no?

21 feedback:

Alia.A said...

wah. tahniah! rezeki u yaty. heee. i pn order hantaran dgn yanie. yays. untung lah korg got free gift. :)

asna cute said...

alhamdulilah... org nk kawin mmg murah rezeki =))

e k i n ♥ y u s r i said...

tahniah

StrewberiManis =) said...

Alhamdulillah rezeki org nak kawin la katakan :)

eh Yaty menang motor kan tadi?
jgn lupe bwk i jalan2 eh :P
kiding je :D

♥ Kasut Pink ♥ said...

Tahniah. Murah rezeki nak kawen kan.

LittleSunshine said...

utk cik CBL pun nm liza ada..yeay...ohh tahniah yer coz dpt hadiah from craft.. =) rezeki

fira. said...

oii.. mane aci menang dua! huhu.. congrats anyway. akan i crash ke hari pernikahan mu untuk merasai candy buffet tersebut. best nye candy buffet free!!!!

nida-razak said...

waa...besnye yati..alhamdulillah...rezeki nak kawin...=)

hazlynda kushairi said...

terima kasih atas sokongan anda. Lynda perasan date same tapi ade diantara date yg beri tu 3 kosong jadi replace dgn yg dan clash ;)

thanks babe!

LisaLisut said...

hehe tahniah.kite sama.suka masuk contest email dan berdoa.lol.nk post jugak la nt tapi skrg tgh takde mood.tgu mood mari.haaahaaa

zimie said...

congrats yatiiii.bestnyeeeee menang.ok nak merasa candy tuuu.simpan la time persandingan u.plsssss hehe ;p

lovelyadibah said...

yay!!!rezeki kawin:)tahniah!:)

Renee Meow said...

nak jugeeeeee...congratz dear.. rejeki22.. i pun nak crash candy buffet u nanti..teehee ;p

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Fariza said...

wah. tahniah. :)

hana yoriee said...

yeay..tukang gebang dah mari!! Congrats!!hihi..jgn tgglkan kulit candy utk I!! owhh..nooo..hahaha

"cikkin" said...

wah2..menang bergaya cik yati kite..hehe..tahniah!! nak rase candy buffet nnti..=)

Adawiyah A.Halim said...

best nye......congrts!!!! =)

UyaRayza said...

congrates dear hehehe

Mawar misswateva said...

rejeki babe...btw, congrates!

amani.. said...

wah2 bestnye die..rzeki nmnye tu..congrats dear..org nk kwin mmg rzeki murah kan hehe..

maCy said...

nak juge. keke