Wednesday, May 25, 2011

Wordless Wednesday - F***in' Perfect


Currently listening to this song over and over again.

Lately sangat cepat sentap dengan kawan(s) baik. Either am the one yang over sentap or them yang tak dapat bezakan benda sensitif atau bukan. But, I think more to no 1.

Benci bila punya feeling gundah gulana like this. Pffft

13 feedback:

Adam Roslan said...

Salam Ziarah ;)

asna cute said...

saat2 begini memang kita akan byk makan hati dgn kawan kak. sabar ya. (asna penah rasa gak dulu) =( sedih mmg sedih tp nak wat macam mane. masing2 ada hal sndiri. so, sabar je tau dgn perangai, mulut dorng nie =)

Ati Masrif said...

awatnya..

makin dekat hari bahagia

fikiran makin kacau ka...?

Nurul Aima Hj Kaim said...

sabar time time mcm ni mmg mcm tu..

amy fahmi said...

sabar dear..

HanaBella said...

Sabar Yat... Kadang2 kita akan rasa macam ni. Always remember this feeling dear, and oneday if u feel the same feeling like today, u definetly can handle it. trust me. it just for a while.. Chill and smile.. ^_______^

Miss Sunshine said...

sabar2.. biasalah tu time2 cmni mmg stress dan perasaan bercampur baur... tenang ye... nanti ok lah tu..

anaztasias nora aira said...

dear..nora pun sentap dgn kawan.penat pk hurm

Hidayati Farhan said...

ADAM ROSLAN
salam

ASNA
kannn, mmg musim eh. ish!

KAK ATI
biasa lah, teenagers punya mslh. eceh

KAK NURUL
ishh, hati sedih. saba mmg saba

AMY
saba ni amy, klau x da kua status kat FB

HANA
auwww, thanx for ur kind words

MS
ok2, saya bertenang

NORA
U pun? penat kannn. sama lah kita saba

lind said...

makin dekat nak kawin makin sensitip la kita ni kan. sabarrr2

UyaRayza said...

sabar yer edar hehehe..nk kawen kn kekadang byk jer dugaan dtg...kdg2 kite yg sensitif n kekadang org sekeliling yg tak sensitif dgn kite

zaradgreat said...

ohhh yaty. i've been that feeling. nyampah. layan sorang2 je feeling tuh.

syuh syuh syuhhh feeling-entah-apa-apa. jangan kacau yaty!!! nanti tunang dia marah baru tau =p

Hidayati Farhan said...

Uya - tuh la. saba la ni. tq uya

zara - hahaha, comel je wat syuh syuh tu