Thursday, April 21, 2011

What Kind of Feeling?

Ya Allah, Ya Allah, Ya Allah

Kenapa tah perut tak boleh bertenang sangat ni. Kejap-kejap nak terkecut. Apa yang dinervouskan sangat pun tak dapat di identified. Waktu nak pergi interview SPP hari tu pun tak nervous macam ni sekali. Kau apasal perut? Nak lebih-lebih dari tuan punya badan.

Sudah beberapa malam juga menjadi sleepless night. Weird dreams makin menjadi-jadi. Sampai rasa takut nak tidur. Tapi, ah lantak, bila dah ngantuk takda peduli pun lagi. Pejam juga mata. Hidup memang sangat up side down lah seploh hari terkebelakang ni. Sampai dah tak sempat nak jadi Zoo keeper lagi. Pandai-pandailah haiwan aku membawa diri cari makan dan membiak dengan jaya. Eh eh, Korang try lah main Zoo Tycoon yang African Animal. Memang best tiada tandingan lagi (tetiba lah kau)

Hari ini akan mengkemas bilik secara total, kemudian nak hampar karpet bulu-bulu. Lepastu nak pergi manicure. Sebab esok rasa nak bertenang-tenang sambil goyang kaki. Cuti pun sudah lulus. Wooohhooo, 1st time guna CRK. Terselit kebanggan sikit sebab sikit punya payah lah kan nak mintak guna CRK tu.

Esok nak senang-senang? (lempang muka sendiri) Esok nak ambil tart, esok gak nak beli buah-buahan dan bakul-bakulan, and the list goes on and on.


What kind of feeling should I feel right now?
Happy?
Nervous?
I think I might have anxiety attack.

Blah!!

4 feedback:

LisaLisut said...

mjlis nye mgu ni ke?ngahaha. relaxxxx.i dlu relaxxxx je.kecuali bab2 mekap takut org mkap tak dtg ke apa.hahaha. tp bilee rombongan dh smpai tau lak neves ;p

Reen Tart Nenas said...

now is time for you to calm down. mimpi2 ngeri tu mainan syaitan je. kena byk berdoa moga semua berjalan lancar. rindu plak masa busy settlekan hal kawen :)

TiKa LEh said...

neves tgk kamu..heheh

Hidayati Farhan said...

lisa - i pon pk d same. nnt sape nk mekap aku. kahkahkah

reen - tq. hehe

tika - hahaha, neves gak