Friday, April 29, 2011

My Ex-Boify Getting Married

Finally, you choose her instead of me. Am happy for you.

Wills & Kate

TSKTSK. Tak dapat jadi Princess Hidayati. Tak dapat nak Rules Britain. Tak dapat nak kasik tiket percuma tengok MU kat you every single games Yang.

Tapi, takpalah, dapat jadi queen of his heart pun dah cukup indah.


Eh Eh Eh, sudahlah. Buru-buru nak tonton Royal Wedding sambil makan nasi goreng. Berdoalah William yang Kate pandai masak nasi goreng tak spicy sangat. Kelak kau tak menyesal mempilih dia sebagai bini. Eh, aku pun bukan pandai masak nasi goreng. KAHKAHKAH

9 feedback:

NARDtheNERD said...

FYI,
AZ i punya.
haha.
:P

asna cute said...

excuse me!~ Anuar zain I yg punye okey... sape suke2 jer kata awak punye *ckp sambil libas2 rambut*

hahah =D

LisaLisut said...

siotla kau ni poyaty.aku igt ex bf sapa.ceittttttttttttttt

e k i n ♥ y u s r i said...

hahaha
terkene denn...

MasZuber said...

akak tertipuuuuuuu


!

Miss Sunshine said...

eh, ex-bf kita sama lah... =p

Gentleman Frog said...

salam,

hek ellehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

CIK TOM said...

tengok tajuk tak leh blah...hahahaa

miss nina said...

hehehe..tajuk bikin debar je.
yaty ni (sambil tepuk dahi)