Sunday, April 10, 2011

Make Me Pretty, Pretty Please Vol 2

Rasa tertekan bila semua cakap aku tak buat hapa-hapa pon. Hesshh, sebab nampak aku macam gembira saja bangun tidur, makan dan tonton tv. Lain-lain takda progress. Err, betul ke dah takda progress ni? *terkecut perut sendiri*

Ade laaa woii. Ini adalah progress beberapa bulan yang lalu.

MUA untuk akad nikah kelak sudah di tempah. YIPPIESS. Kena cepat, nanti tangis tak berlagu.

Saya telah terpengaruh dengan Kak Ya si comel nak mams* itu lah maka saya nak pilih juga siapa yang mekap kan beliau. Dengan harapan dapat cebis-cebis kecomelan Kak Ya. Boleh gitu? HAHA

Kak Ya tak mekap pun dah comel

Bila dah mekap macam Kak Juma lah Datin Ya. Eh eh

Majlis resepsi

Jadinya, lepas di selidik sampai ke akar umbi, yang mekap kan Kak Ya ni adalah Kak Anis from Anis Finesse Touch.

Kak Ya, bak doposen. Ingat senang nak buat entry puji-pujian semuka pada Kak Ya? heh

Kak Anis juga yang jadi MUA untuk anak MB Pahang tempoh hari

Yang Azizah Dato' Sri Diraja Hj Adnan Yaacob

Jadi, Alhamdulillah, MUA sudah takda masalah lagi. Boleh lebih fokus pada hal-hal yang asik K.I.V saja. 

Pic credit : FB Kak Anis

12 feedback:

aTy _faRed~ said...

sonok dah setelsatu bede penting kan... :) kire penting sangat tu. harus lar cantik mase wedding nanti..:)

poyaty said...

tuh la. lege sgt. hehe

eLL said...

T, still rahsia tarikhnya ker?

maya amir said...

eh canteklaa make up tu..pandai yg tukang rias i loikee:)

~ NANA ~ said...

pasti cantek nnti :)

x sbr nk tgk hasilnya kat u nnti

Hairil Rizal said...

Hoho...MUA sudah settle!
Pilihan bijak tu..nampak naik seri Kak Ya tu lepas mekap!

Ati Masrif said...

yaty cayang,

mahai tak harga make-up lani ni?

sebenaq nya kak ati tak pernah make-up
tebal mcm pengantin..masa kahwin
dulu pun sepupu yg make-upkan..jimat :)

so kak ati teringin gak nak rasa
make-up tebal dgn bulu mata
bila anniversary kak ati nanti
nak snap pic...hihi

sila bagi tau kak ati na...:)

lovelyadibah said...

yeah!dpt kak anis:)mesti cantik!!kak anis sgt pandai makeup!:)suka!

asfira aminuddin said...

babe! bila mekap bole jadi cantik camtu ke? wahhh, teruja. u mekap la pulak. i nak tgk! mesti cun melecun! :)

Hidayati Farhan said...

ella - tggu jap je lagi ye :)

maya - yup2, dia slalu mekapkan perantin n artis :)

nana - huhu, i pon x saba sendiri. hiks

warlord- pandai dia tgk seri pengantin ye. hehe

kak ati - nnt saya jwb kat FB :)

dba - tuh la. sgt berharap jd cantik pd yg x cantik ni juga :)

asfira - nnt dtg lah tgk cun ke x. hihi

Cik Emi Deraman said...

laling..how much mua u caj? shukee..nk santek jugak nati..hrp2 hrgenye affordable lah :)

Hidayati Farhan said...

kak anis murah je u :)