Monday, April 18, 2011

I Heart AF**

Sunday yang awesome. A laid back Sunday di rumah manis rumah (home sweet home) tak manis langsung bila di translatekan. Jelik sekali.

Memang tak menjejak kaki ke luar rumah pun. Eh, correction, tak jejak kaki ke luar pagar pun. Ke luar rumah adalah, nanti nampak sangat anak dara Gred B, kau tak sidai kain kah?

Persiapan perkahwinan bagaimana?

Semuanya terhenti. Nak bagi laluan pada acara penting yang lainnya.

Masih fikirkan apa doorgift yang molek untuk tetamu ni? Gua runsing lah. Idea, tolonglah jatuh hempap kepala ni. Mahu sesuatu yang worth it berbentuk makanan yang mengenyangkan selain bahulu adik beradik atau saudara mara coklat. Apa yang lain lagi? Tuh la tuh, dah berbulan dah fikir. Masih dalam kegelapan juga. Berdoa siang malam moga ada sinaran harapan dan cahaya dihujung bulan ini. KAHKAHKAH. Malas nak drag hal door gift berbulan-bulan. Nanti jadi kenyataan pulak batu 3 ketul warna pelangi tu.

Ok, forget it, ada cerita gedik nak share.

Tengok AF tak? Tengok AF tak? Zaman AF dah lama ditinggalkan. Dah tak pernah AFUNDI sesiapa (I pernah AFUNDI KAER & RICH dan hantar ke 32999) pffttt. Boleh gelak berguling sekarang. Kinky skeleton in my closet is out!! Dah takda siapa boleh glued kan saya depan tv selain dari AF 2 yang oh-some itu.

But this time saya kembali bersama keropok depan TV semata-mata untuk jejaka ini

I heart his kening bertobek itu
I heart his voice
I heart Afif yoooww.

Tapi, geli pula bila tengok dia pakai baju low neck. Macam gay boy saja.

Errr, masih boleh kan I berkelakuan seperti gadis remaja sweet 17 neh? Boleh kan Yang? A-valid-for-a-week-boify? HEHE. Don't worry, I tak pernah pun AFUNDI dia.

7 feedback:

~ NANA ~ said...

alaa tak berkesempatan lagi nk tgk AF musim ni...bz dgn wedding...kehkehkeh

lovelyadibah said...

dba pun peminat kipas susah mati AF:)hehe~

dba minat lena!:)

Hidayati Farhan said...

kehkehkeh, saya sempat2 kan gak nana

dba - lena pon best!!!

Amoi said...

sebenarnya ai selalu nak tanya

"tak nebes ke kawin ni?"

hehe

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

alah..tak tengok AF lah..kat ipg..keh2..jarang tengok tb..hemmm~

CIK TOM said...

cik tom xpernah tgk af...heheheh...jakun plk rasanya...huhu

miss u too sayam!!

Fafau De Craft ( Zana ) said...

hy dik...fafau de craft ada wedding gift...sila2 visit..tq.. ;)