Wednesday, April 6, 2011

Dayang Senandung In Action

Tired. Damn tired

4 hari ini makan banyak, kerja pun banyak, penat lagilah banyak.

Lebih baik mengajar pung pang pung pang dalam kelas. Setengah hari sudah balik

Daripada duduk berpanas di padang dari pagi sampai petang.

Dulu, datang stadium hoki tu as a player for my school team. Sekarang, saya datang as one of pegawai teknikal yang mana one of the umpire dulu pernah mengadili perlawanan saya. How time flies so laju.

Dulu adalah anak remaja riang ria di suruh lari sepuluh kali padang pun takda hal punya. Sekarang sudah jadi grown-up woman yang merungut-rungut bila disuruh berpanas sepanjang hari. Dayang Senandung in the making juga *sigh*

*google* 

4 feedback:

lind said...

dayang senandung pon sweet2 jee kan

cik fiza said...

alalalalala... xde la sampai gelap cm tu kn???
hitam hitam si tampuk manggis
sungguh pun hitam bakal suami mu pandang manis :P

cik yaya said...

jgn propa sgt boleh?hahaha

dayang senandung pandai bersilat apa.ok tak membantu hehe

poyaty said...

lind - owhh, thats so sweet of u :)

fizzie -wahahaha, ok pantun best

kak yaaaaaa - ye, dayang senandung ini cuma pandai menangis :P