Saturday, April 16, 2011

Alhamdulillah :)

Quicky & Shorty

Alhamdulillah, semua yang konon-konon impossible macam nak pergi pacak rumah atas Everest tu dah jadi mudah macam berumah di tepi pantai. Tapi, kalau takut dilambung ombak, jangan berumah ditepi pantai (?) Bila Allah turunkan rahmat dan berkat, TING!!! semua jadi molek-molek belaka. SO, no more tears *crossing fingers*

Dengan kewujudan sahabat yang amazing dan kakak ipar yang sporting. MasyaAllah, I am blessed. Mereka akur saja diheret kesana-sini. Mintak tunggu dalam kereta lama pun tak merungut. HAHAHA. Love you guys.

Makes me even more happier of course lah Future Mother In Law (FMIL) yang sangat-sangat-sangat baik hati, generous dan helpful itu. Thanx a lot auntie sebab bersusah payah itu dan ini. Really appreciate it.

Hoi, hoi kau cerita apa neh? Kenapa kami tak faham?

Will story bout it later. Maybe we should keep a few things in the dark until the right time appears. Chiaaoowww :)

9 feedback:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

salam perkenalan..hihi..awak duk klang je kan..boleh la dtg..kenduri kat cheras jer..hantr email kt sue_546@yahoo.com..nnti lepas kawin su duk klang gak...sementa

Hidayati Farhan said...

owhhh, really. hehe. nnt bole la kita meet up dear :)

zaradgreat said...

wah yaty. baguih la gitu. semua tolong takpe2. bagi overall je dulu pun takpe. take care yaty. hehhe :)

cik fiza said...

gumbiranya dia... :)

~ NANA ~ said...

wahhh sgt best kan bila ada org yg sudi menolong? :)

g_gOrgeS said...

ti..jgn ckp pasal everest..aku sentap!!!

gadisBunga said...

sekarang auntie, tak lama lagi mak ler. hihi~

miss nina said...

hehehe.. apekah? jeng..jeng..jeng
mood yaty dah senyum2 ni, oklah, kami tumpang happy :)

CIK TOM said...

good luck utk persiapan kawin ye yunk..cant wait for it...eh cam ciktom plk nak kawin...ngeee~