Monday, March 21, 2011

Something From Medan

Berasa sungguh gembira.

Duduk saja dirumah. Tak fly kemana-mana pun untuk mencari wedding stuff. Tapi, I still can get a few things from overseas (Indonesia kira overseas kan?kan?kan?) Please angguk. Thank you :)

This time my beloved friend Kak Ezy fly ke Medan pula and she said telekung disana cantik-cantik. I said OK. Carikan lah telekung yang cantik itu yang kat sini harganya boleh mencecah tiga pat ratus.

And, she never failed me.


Maafkanlah kualiti kamera handphone yang diragui ketajamannya. Kamera sebenar merupakan harta pertama dibeli lepas dapat tunggakan, masuk workshop. TSKTSK. Adakah benar kata-kata seorang ibu, Yaty mana boleh ada harta, tak lama guna pasti rosak menyusul.

Baru nak cakap emak salah, tapi rupanya emak memang selalu betul. Anak yang selalu disalahkan walau dia sebenarnya dikedudukan yang betul. Apa kau cakap neh? Apa?

Ok, 1 benda settle for hantaran. Ek eleeeh, baru satu? Lagi enam later lah. Orang tak kaya beli barang berdikit-dikit sebab dia kena kumpul duit sampai jadi bukit. Kau faham ke?

8 feedback:

Nurul Aima Hj Kaim said...

wah 6 more to gooo

gadisBunga said...

nanti snap balik bila kamera dah sembuh. tak puas tgk lah!

miss nina said...

yaty, betul tu..kain2 di sana agak murah. kena rajin survey dan tanya la

asfira aminuddin said...

babe! cepat dapatkan segalanya! hihi. takpe babe, sikit sikit okey! jgn gelojoh :)

poyaty said...

kak nurul - tuh la. manyaak

GB - hehe nnt da jd hantaran tgk ye :)

nina - tuh la. kena rajenn

asfira - kann. sikit2 lame2 jd bukit kot

TiKa LEh said...

heheh..mau kawen ke>>xpe2..sikit2 beli..

Hairil Rizal said...

Warlord dulu masa nak walimatulurus, pegi beli semua barang hantaran together dgn tunang kat Sogo masa tgh sale. MAsa tu banyak barang sale 50-70%...mmg berbaloi gak :)

poyaty said...

nina - yup2. beli sikit2

WL - bestnya shopping dgn tunang. saye tade tunang tsk