Friday, March 25, 2011

Sejuk-Sejuk Satu

Kuarters guru Kuala Lipis
16 Mac 2011

Susah nak dapat panas cahaya mentari disini.
Sidai towel lepas mandi pun takkan kering sampai petang.
You have to chase the light untuk mendapatkan suhu panas.

Heaven gila. Ketiak pun tak berpeluh tell you :)

Perjalanan dari Lipis ke Cameron ikut jalan belakang memang a new experience.
Jumpa a few POS (Penempatan Orang Asli) and a few kaum peribumi tengah cari buluh of course :)

2 hours later

Journey untuk sampai ke sini sumpah ngeri.
Nyawa sipi-sipi saja bila nampak gaung sebelah bahu

The main purpose nak ke sini adalah untuk mendapatkan scone yang diidamkan
Kenapa dekat tanah rendah tade jual scone
T___T


Meleleh saliva berbaldi-baldi

Manusia diciptakan berpasang-pasangan

 Emak & Babah
Wahid & Adah

Husna & Zaky

Gua, contestant solo *SOBS*

Tapi, tapi, tapi
We are family :)

Nanti ada sambungan. Kalau rajin. Teeheehee

10 feedback:

LisaLisut said...

my saliva meleleh3 tgh scone dgn kek tu.tsk tsk

zaradgreat said...

wahhhhhhhhh. yaty. meleleh tengok cake tuh. huarghhhhhhhh

Nadya Zahid said...

beb..sgt la sdap minum hot tea with scones kan?yummmyyyyyyyyy

Dia.Honey said...

CH!!!! tak sabar nak pegiii nihhh

gadisBunga said...

CH sejuk tapi sentiasa hot!!!

Ati Masrif said...

buat apa kat lipis tu cayang

kampung hubby kak ati tu

scones is my fav!!

escapadeland said...

walaweyyyyy memang meleleh kak! kat mane eh kedai nih? yang kedai jual teh ke ekkk? wuuu aritu pegi tak jumpe plak.

plus, jalan pegi sane memang peningggg..! dan menakutkan. dan masa nak balik, saye tidurrrr nak elak pening. sampai bawah baru terjaga. huhuu

asfira aminuddin said...

babe, dah lama i tak pergi bercuti! btw, roti dan kek tu nmpak sedap gila. terliur i babeee! hihi.

TiKa LEh said...

mau strawberry besar2..haha

miss nina said...

nyum..kecur rasa ni.
saje je yaty nih!