Wednesday, March 9, 2011

Saja Nak Kepoh

Hari ni takda update (habis ni apa namanya?)

 Tara papa hei Tara papa hei.

Sibuk tanda kertas ujian budak-budak 15 muka surat. Blerrghhh. Penat menselak je.

Ni belum lagi membaca karangan yang macam-macam bikin hati panas.

Jadinya, itu saja yang nak dikepohkan hari ini.

Tinggal 2 hari saja hari persekolahan yang tinggal. Lepastu dah boleh cuti 9 hari (cakap sajalah cuti seminggu, tu pun nak kepoh)

Seminggu nampak sikit. Sembilan hari nampak banyak.

Semalam menangis merayu nak mintak pergi Medan bersama rakan-rakan cuti sekolah ni.

Of course lah a big NO dari Dak Yang *sigh* Penat menangis, tidurlah. What else can I do? Tunjuk perasaan secara aman perhaps. Berarak dari Klang ke Ipoh sama banner (great idea)

Tengoklah macam mana nanti.

11 feedback:

cik fiza said...

nk pi medan?
dh minta kelulusan ketua jabatan? penjawat awam kena minta kelulusan sebulan sebelum tau yati..
xleh pi saje2...nnt jd ape2 ssh :)

gadisBunga said...

tgk lah macam mana nanti - my fav line at the moment. hu~

Amni said...

amni cuti dua hari lepas.. ni rasa nak cuti lagi... ni yang berkobar2 nak jadi cikgu.. cuti selalu.. asyik! haha

eyqasara said...

hihihi.. berarak mcm pagi ni tak tugu esok..malam je dah kuar buletin utama.. hihihi... :D

TiKa LEh said...

hahah..nilah life cikgu yerk..hehe

Sharinginfoz said...

cuti sekolah jalan2 seronok juga kan

cIk pEnNa said...

x leh g medan gan kwn2..g aje la berdua..
hehehe

:)

maCy said...

cup.

kiss untuk gadis blogger.
flying kiss untuk jejaka blogger.

rindu kamu, kamu dan kamu.
teruskan usaha di arena ini.
maCy hilang tapi ada.

*salam sayang dari maCy*

:)

MasZuber said...

ngeh ngeh

sian dia. takpe..patuh ckp dak yang tuh..

zaradgreat said...

kite takde cuti..... :(

poyaty said...

fizzie - alamak. ni yg seram ni ckp dgn PTD hehehe

GB - haha. fav ek

amni - sila lah. mmg asyik banget

eyqasara - hehehe. baru femes

tika - mcm tu lah gamaknya :)

sahringinfoz - tp mmg xdpt lah. hukhuk

penna - yg tu lmbt lagi. wuuu

macy - apsal suka ilang2 neh?

k.mas - mau jd cam kak mas.

zara - sabar naa. nnt jumaat sabtu leh cuti :)