Wednesday, March 23, 2011

Pelamin Anganku (Ni Bukan Lagu)

Ini adalah antara entry kepam yang dah jadi perkasam. Tapi takpa. Lebih perkasam lebih enak. Saya suka ikan perkasam HUH?

Around Jan to Feb adalah masuk ke dalam butik pengantin secara random. Eh, ni nampak macam best dari luar, jom kita masuk mak. HAHA. Tapi, betul omputih kata, Don't judge the book by it's cover.

Dari luar nampak best, dekat dalam belum tentu. Untuk saya lah

Semua pelamin yang di tengok dengan 2 biji mata ni semua nya tak berkenan di hati. Sampai emak pun fed-up. Ini taknak, itu taknak. Buat sendiri lah Yaty. Kalau saya hebat, dah tentu.

Awal-awal sudah mengatakan tidak kepada rokok. HOI!!. Ok, ok. Am not a big fan of
  • Pelamin yang ada panel-panel daripada boxes atau besi kerawang-kerawang. Nampak stiff dan keras. Yang ada dome pun saya tak maw taw.

Abaikan yang depan. Tengok pelamin, tengok pelamin.
Ni pelamin my sister
Even diri sendiri yang pilih, tapi bila diri sendiri nak kahwin. tak mahu dah yang sebegini

  •  But if I don't have any choices, saya terima tapi cuma satu panel saja.

Macam ni more likely
2.Bridal Sanctuary

 Atau ini
Satri's Anggun
*drooling*

  • Kalau boleh lah kan. Kalau boleh, mahu yang simple dan unik 
Tirai dan frame bunga
Arjuna Cipta never failed me with their design.
Tapi, kemampuan membataskan. *SOBS*

English Style
Always eyeing on Arjuna Cipta's creation

Nak cenggini, nak cenggini

Macam sanding dalam taman munge
2.Bridal Sanctuary punya design quite unik
Nice talking to Syed. Sangat freindly
 
  • Saya bermimpi untuk bersanding atas pelamin ini
Kerja Kahwin
Kenapa masih belum open booking?
T____T

Tapi, kita tak boleh nak memilih sangat kalau duit belum jadi bukit. Berdoa saja MG dapat merealisasikan pelamin yang simple dan unik(konon-kononlah) yang diidamkan sangat tu. HAHA

Woi, siapa MG, siapa MG? Ce teka, Ce teka :P

13 feedback:

Nurul Aima Hj Kaim said...

tertarik dngn gmbr pelamin terakhir tu..hmm kat mana nak cari tiang bercermin mcm tu? cantik je nak letak kat bilik HA HA HA HA..

apa pon yaty..USAHA TANGGA KEJAYAAN

LisaLisut said...

merisik gallery? ^_^

Cik Kentang said...

moto b2b ni biasanya "duit membukit memang kena carik sebab kawin hanya sekali".ok.itu saya reka sendiri. Haha..pepun gud luck moga jumpa pelamin yang berkenan di hati...

asna cute said...

akak pakai background gambar akak jer la. pastu susun byk2 bunga keliling pelamin.. =)

Just an idea sbb ada org skrg buat mcm tue.

Nurul Aima Hj Kaim said...

asna: tak nampak scary ke idea tu..remind me of "funeral mat salleh" hu hu hu...no hard feeling k.

gadisBunga said...

yg gambo 2nd last tu heaven lah!

iszieylyanziy said...

jgn lupe jemput

Hairil Rizal said...

Aiseh, semua konsep tu menarik the bom yaty oi!

Poning nak pilih mana satu ooo...

TiKa LEh said...

MG??bakal suami ke??heheh

TiKa LEh said...

MG??bakal suami ke??heheh

poyaty said...

kak nurul - thanx pendapat anda. mana nk cari x tau la teman. hehe

lisa - ok, anda hebat. haha

cik kentang - tq ye :)

asna - sis x cantek nk tayang gambar. kiki

GB - kan, suka gak. tp kena pk lagi

is - i'allah :)

WL - kann, sib bek WL da kawen. xyah pening

Tika - bukanlah. hehehe

zaradgreat said...

nak ce teka ce teka gak lah. MG=my guy? my geng?

hahha.
yaty. berkenan gila dekat no2 tuh. adehai. cantik!

zaradgreat said...

yg english style tuh pun cantik!