Wednesday, March 2, 2011

Make Me Pretty, Pretty Please!!

Marilah kita semua berdoa semoga air tangan beliau boleh buat saya berseri-seri di hari perkahwinan kelak. Kalau rasa tak berseri sangat, kita tabur glitter banyak-banyak. Fine. Tak kelakar.

Dalam banyak-banyak part, choosing MUA adalah part paling kritikal. Maunya tidak. Semua mahu kelihatan gorgeous di hari perkahwinan. Kalau tak gorgeous sekalipun, sekurang-kurangnya mahu. Ada nawaitu pun dah cukup. HAHA

Kalau boleh mahu muka ini jatuh pada tangan magis yang boleh buat si buruk rupa looked like princess. No? Jadinya, selepas buat survey banyak-banyak, so this is it. Hasil beliau yang buat hati rasa lega dan releif dan rasa yang beliau boleh buat magis pada wajah saya. TINGG!!!

Cerita di sebalik cerita
Masa mula-mula I know bout her waktu Dr. Halina bertunang tu lah. Saya cakap, oh nampak sweet saja. Tapi I can't find her number anywhere. Lepastu terus dah lupa. Tapi, dalam hati memang mahukan dia. When I start to survey for MUA ni, nama dia langsung tak teringat. Sibuk cari sana sini and suddenly I terjumpa nama dan no fon sekali. Terus lah bergegas-gegas call beliau. Tapi, sayang sayang sayang, Waktu saya nikah, beliau sudah di booking. Hanya dapat booking beliau on sanding & bertanding. Shuussh, bertandang lah.

But really, once I dah seal the deal rasa lega yang teramat sangat-sangat. Jadinya saya rasa, just follow your first instinct, Thats what mean to be for you. Apa aku cakap neh? Apa? apa?

Her artwork


Pic kredit to http://kelrina.blogspot.com/

So, she is gonna be my MUA on my big day

Tak, ini bukan another model. This is her
Kak Kelrina the owner of Kelrina House of Fashion
Butik beliau ada di Plaza Alam Sentral, Shah Alam

Girls, don't hesitate to hire her - 0192116277

Hurmm, MUA for nikah? Sedang kekusutan lagi.

6 feedback:

Nurul Aima Hj Kaim said...

kenapa x hire skali untuk masa nikah?

Miss Ayumi said...

wah! tak tahan MUA dia. serius kak yati kawen karang saye bawak satu gerombolan bas nih!

segala semua staff aysk saye angkut skali!

cik fiza said...

waahhhh.. mesti ko akan jd lagi cantik masa hari bahagia.... i likeeee

K.I.N.A said...

wah..die mekapkan dr halina ke? cantik2..
yg letak glitter tu lawak ok..hehe

::Me.Myself.I:: said...

cantik sgt hasil tgn MUA nih..nmpk soft je.tp syg nye sudah x relevan ngan saya!hahaha

zaradgreat said...

wah. i likeeee.. simple nampak! tak berat!