Monday, March 7, 2011

Dosh Production For My Unforgettable Moment

Alhamdulillah. Last week saya sudah menyelesaikan hal-hal berkaitan vidoegrapher. Banyak sangat uncertainty, jadinya saya confirmkan hanya untuk satu event iaitu event yang saya mahu rewind 100 kali kalau boleh. SOLEMNIZATION!!

Everytime saya mensaksikan pernikahan orang, hati jadi sebak dan touching habis Tak tahu kenapa suka over dekat majlis orang. HAHA. Saya rasa itu lah moment paling penting dalam marriage. Di mana Si Dara sah menjadi isteri kepada Si Teruna. Everything totally change from that moment onwards.

Sebab itu nekad mahu ada videographer on my nikah's day. Saya memilih Abang Sabirin from Dosh Production untuk merakamkan beautiful moment itu. (Thanks to Heed secara undirect. Sebab saya sangat-sangat-sangat suka dan tertarik dengan video nikah beliau by Abang Sabirin)

Abang Sabirin sangat friendly dan tak berkira sangat when doing business with him. Sorry dan thanks ya sebab sabar dan faham dengan our situation. The price also boleh dirunding-runding lagi. Bukan serunding lah hoi. Beliau boleh dibawa ke tengah dan ke tepi. Tak caya? Try la hire. HEHE. 

This is the video yang buat hati tertawan, terus nak cari Abang Sabirin. You can add his facebook



Saya sudah like 100 kali dalam hati. Anda macamana? HEHE

Video credit to Heed & Dosh Production :)

8 feedback:

gadisBunga said...

rasanya dalam masa 2 minggu lepas nikah nanti mesti dah lebih 50 kali direwind. hihihi~

Mawar misswateva said...

like 100 kali jgk!=)

LyNn HaMzAh said...

dah macam2 persediaan yang yaty buat...agak-agak bila majlis langsung tu?

cik fiza said...

pergh! sampai 100 kali like dlm hati...
aku setuju yg nikah adalah moment yg plg2 terkesan dlm keseluruhan acara perkahwinan.. like2~

Imran nyambek said...

cun

CIK TOM said...

cik tom pun like!!

ooh dxanna said...

Hey babe. Boleh Tau tak mcm mane nak contact dosh production ni. Cuz ive goggled them. Tapi takde pon web or fb. Thanks.

Ministry of Fashion said...

hi dear can i know the quatation for the videogrpher,tq