Thursday, March 24, 2011

Big Girl Don't Cry

Tak tahu nak labelkan minggu ini sebagai minggu apa. Minggu sedih ke apa.

Saya tak faham kenapa nak sentap-sampai-mengata-depan-depan dengan pertanyaan yang sekadar untuk -berbual-mengisi-masa-makan. Maybe saya tak perlu nak jadi friendly sangat pada orang yang tak patut. Bila pertanyaan for the sake of bertanya dah jadi isu besar *sigh*

Di tambah dengan personal problem with -you-know-who- makes myself want to be burung kasawari. Burried my head dalam tanah.

Alhamdulillah, proud to be myself this week juga. So, far I manage to control my tears. Tak tahu kenapa jadi gagah sangat lately or just not yet.

Mungkin Fergie lah yang buat saya gagah dan tabah. Thanks to you and your song


Don't cry don't cry don't cry. Eh, takyah cry lah. Hari ni kan Hari Gaji. Tak jadi cry *kesat hingus*

9 feedback:

gadisBunga said...

superwoman mana boleh nangis. huhu~

Nurul Aima Hj Kaim said...

sabar lah yaty ya..mmg time mcm ni cepat ja tumpah air mata..TAHNIAH sebab x menangis..akak haritu nangis juga kah kah kah STRESS ok nak kahwin..x kahwin pn stress jg :P

asna cute said...

peluk akak sayang ketat2 ehhhmmmm!

zaradgreat said...

hehhe. gaji kte tak dapat lagi yaty :(

Ain said...

Hang there,Yaty~ :)

Ain said...
This comment has been removed by the author.
Hairil Rizal said...

Erghh...Warlord blm gaji lagiiii...Uwaaaa!!

Ops, Big Boys Don't Cry too!! :)

BonekadalamChermin said...

hahaha

kiut ah budak nak kawen ni!!


:)

miss nina said...

dinda yaty, takmo nangis2 la.
adatla, org tak sukakan kita walau kita tak carik gaduh.


ok, g makan aiskrim paddle pop, Cik Nina belanja