Friday, March 18, 2011

4 uhh-mazing days :)

Baru pulang dari bercuti. HEHEHE.

Kata cuti sekolah. Kalau tak pergi bercuti kan nampak sangat ke-loser-an nya. Walau tak kemana-mana yang menggunakan kapal terbang atau kapal laut, masih juga di kira bercuti. No?

Kalau cuti-cuti pun update blog nanti orang cepat teka, eh. Cikgu loser neh kesian dia. Cuti-cuti pun mengadap belog ke?

Definisi bercuti - dapat makan, tidur dan rehat yang berlebihan. Dilakukan bersama-sama keluarga tersayang. Itu lah yang dinamakan bercuti bagi diri si loser.

Takda stress fikirkan hal-hal kerja

Takda stress fikirkan hal-hal wedding

Takda stress fikirkan perasaan yang stress

Kali ini bercuti tanpa sang mentari. (semua pun giat berfikir, negara mana yang tak kena matahari. Iceland maybe) 

HAHAHA. Later ya.

14 feedback:

sueRAFE said...

definisi cuti kita sama lah. hehe

Ati Masrif said...

syoknya cuti...

releks ...jgn stress

nanti naik pelamin muka tak berseri pula...
hihi

iszieylyanziy said...

wah3x...bestnye bercuti,,ngee

gadisBunga said...

cuti = heaven.

syiok!!

skandaLdariLangit said...

jangan stress :)

escapadeland said...

iceland..? wowieee.! nape tak ajak saya sekaliiiii :DD

Hairil Rizal said...

Takde sang mentari?

Haaaa...pegi Gua Tempurung!!
Kakakaka!

TiKa LEh said...

cuti bg sy skrg ialah menyiapkn asgment yg xpnh berkurang..sekian...

poyaty said...

sue - hehe, bru best kan

k.ati - tgh lek2 lah ni. hehe

is - x cuti ke?

GB - so true. hehe

ska - baik :)

anna - nak ikot ka? haha

warlord - cess

tika - saba naaa. hehe

miss nina said...

ke bercuti di gua kelam?
hehehe

Gentleman Frog said...

salam,

p kenduri kahwin kira bercuti juga ke?

Puan nadxoxo said...

Besnya dapat bercuti :D Tapi kalau dah ada baby nanti takde cuti dah, 24 jam ofis bukak hehe

CIK TOM said...

best kan cuti..cik tom pun cuti gak..cuti dr berblog..hehehe...

bila nak kawin yunk??

zaradgreat said...

wah.itu baru true holiday.hehehehe